STB'den Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'ye İade-i Ziyaret

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç, Meclis Başkanı Bekir Uztürk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Taşkıran, Nizamettin Sarı ve Yönetim Kurulu Üyesi Şamil Tantaoğlu Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade ederek, şehre kazandırdığı tarım projeleri için Başkan Ekrem Yüce ve ekibine teşekkür etti.

Sakarya Ticaret Borsasının lobi faaliyetleri kapsamında kurumlar arası diyalog ve işbirliği çalışmalarına önem verdiklerinin altını çizen Başkan Ekrem Yüce, Sakarya Ticaret Borsası ile her zaman işbirliği yapmaya hazır olduklarını belirtti. Başkan Ekrem Yüce sanayi ve tarım kenti olan Sakarya’da Sakarya Ticaret Borsasının üstleneceği çalışmalarda başarılar diledi. Başkan Genç ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette Sakarya’da ekilmemiş bir karış tarım alanı kalmaması gerektiğini vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç “ Yerel yönetimlerin şehrin değerlerine sahip çıkması bizim için çok önemli. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’nin şehrimize yapmış olduğu tarımsal faaliyetler takdire şayan. Sakarya’nın sanayinin yanısıra tarım şehri olarak anılması için başkanımız önemli bir fırsat. Sakarya Büyükşehir Belediyemiz ile ortak projelerde çalışmaktan gurur duyarız. Kurumsal işbirliğimizin önemi bizim için çok büyük Yerel yönetimlerle birlik ve beraberlik için yapılan her çalışmada Sakarya Ticaret Borsası olacaktır. Bundan sonraki süreçte başkanımızın görüş ve önerilerine sık sık başvuracağız.” İfadelerini kullandı.

Ziyaret iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.

Haber Tarihi : 25.11.2022 16:16:33

STB ‘de 2022 yılında en yüksek işlem hacmi gerçekleştiren üyelerine ödüller takdim edildi
Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç tarımın savunma sanayi kadar önemli bir sektör olduğunu vurguladı
Sakarya Ticaret Borsası Kocaali de üyeleriyle bir araya geldi
Adapazarı Belediye Başkanı Işıksu'dan STB'ye ziyaret
STB Heyeti Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’ı ziyaret etti.