2022-2026 Döneminin İlk Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Sakarya Ticaret Borsası (STB) seçimleri sonrası oluşan yeni meclis ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Meclis Başkanı Bekir Uztürk başkanlığında düzenlenen Kasım ayı olağan meclis toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç ve Meclis Üyelerinin katılımıyla yapıldı.

İlk meclis toplantısının açılış konuşmasında Meclis Başkanı Bekir Uztürk 875. Meclis toplantısında bir araya geldiklerini belirterek, üyelerin büyük bir teveccühü ile kendilerine tevdi edilen bu görevde, ortak akılla istişare kültürü benimseyeceklerini ifade etti.

Meclis Başkanı Bekir Uztürk: “ Borsamızın hizmet kalitesini arttırarak, üyelerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı hedefliyoruz. Birlikte çalışmanın en güzel örneklerini gerçekleştireceğiz. Bu salon; her ay, üyelerin sesi olan, elini taşın altına koyan meclis üyelerine ev sahipliği yapacaktır. Sektörel sorunlarımızı bu salonda tartışacak, sorunlara çözümler üreteceğiz. Bugün STB meclisinin her bir üyesinin üzerine aldığı sorumluluğu layıkıyla yerine getireceğinden şüphem yoktur. Yeni dönemin Borsamıza hayırlı olmasını diliyor, hepinizi, şahsım adına bir kez daha saygıyla selamlıyorum." ifadelerini kullandı.

Açılış konuşmasının ardından Bekir Uztürk tarafından meclis üyelerine Borsanın tarihçesi ve iştirakleri hakkında bilgiler verildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç konuşmasında Sakarya Ticaret Borsası kurulduğu günden beri üyeye hizmet ülkeye hizmettir bakış açısıyla varlığını sürdürdüğünü belirterek” Borsamızı daha iyiye daha güzele götürmek için yürüyeceğimiz bu yolda sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Yeni dönemin hepimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Meclis üyelerine mazbata takdimi ve gündem maddelerinin görüşülmesi ile toplantı sona erdi.

Haber Tarihi : 01.12.2022 12:16:59

2022-2026 Döneminin İlk Meclis Toplantısı Gerçekleşti 2022-2026 Döneminin İlk Meclis Toplantısı Gerçekleşti
STB ‘de 2022 yılında en yüksek işlem hacmi gerçekleştiren üyelerine ödüller takdim edildi
Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Genç tarımın savunma sanayi kadar önemli bir sektör olduğunu vurguladı
Sakarya Ticaret Borsası Kocaali de üyeleriyle bir araya geldi
Adapazarı Belediye Başkanı Işıksu'dan STB'ye ziyaret
STB Heyeti Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Rıdvan Duran, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay’ı ziyaret etti.