Tamamlayıcı Sağlık Sigortası

Sayın Üyemiz;

TOBB tarafından Oda ve Borsa üyelerine, ailelerine ve çalışanlarına özel olarak NN Hayat ve Emeklilik firması tarafından hazırlanan Tamamlayıcı Sağlık Sigortasının tanıtımı, 28 Ocak 2020'de TOBB Başkanımız Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU'nun da katılımıyla yapılmıştı.

Bu vesileyle hem Oda-Borsa üyelerinin sağlık hizmetlerine erişiminin kolaylaştırılması, hem de TOBB camiasındaki TOBB ETÜ Hastanesinin kullanımının artırılması amaçlanmıştı. Ayrıca bir ilk daha gerçekleştirilmiş ve bu sigorta ürününün sadece firmanın kendi acenteleri tarafından değil, isteyen tüm sigorta acenteleri tarafından da satılabilmesi imkânı getirilmişti.

Bu sigorta kapsamında üyelerin, ailelerinin ve çalışanlarının daha uygun koşullarda sağlık hizmetleri alabilmelerine de katkı sağlanmış olacaktır. Ayrıca Covid-19 kapsamında devlet tarafından karşılanacağı belirtilen giderlere ek olan tetkik ve tedavi giderleri de bu Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürünü kapsamına alınmıştır.

Tanıtım broşürüne ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 20.10.2020 16:49:38

Salgın Sonrası için Kurumsal Öneriler Webinarı

KOBİ sahiplerine ve yöneticilerine yönelik olarak salgın sonrası için kurumsal öneriler hakkında - 23.11.2020

Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatı'nın enerji sektörüne etkileri webinarı