Brezilya Yatırım Forumu-2021

Sayın Üyelerimiz;

Brezilya'nın Ankara Büyükelçiliğinden alınan ilgide kayıtlı yazı ile, Brezilya Hükümeti, Interamerican Kalkınma Bankası (Interamerican Development Bank-IDB) ve Brezilya Yatırım Teşvik Ajansı (APEXBrasil) tarafından 31 Mayıs-1 Haziran 2021 tarihlerinde Brezilya'nın Sao Paulo şehrinde, Transamerica Oteli'nde "Brezilya Yatırım Forumu-2021 (BIF2021)"in gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, söz konusu Forum'un, Brezilya'nın federal ve yerel düzeyde üst düzey hükümet yetkilileri, büyük şirket yöneticileri, akademi ve basın yayın temsilcileri ile karar alıcıları bir araya getiren, yabancı yatırım alanında Latin Amerika'daki en büyük organizasyon olduğu belirtilmektedir. Forum'da bu yıl, tarım, enerji, altyapı, inovasyon, sağlık ve teknoloji sektörlerinde yatırım fırsatlarının değerlendirileceği ifade edilmektedir.

Ayrıca, bu yıl Forum'un, hem yüzyüze hem de online olarak hibrid şekilde olacağı bildirilmekte olup, Forum'da hükümet yetkilileri, çok uluslu şirketlerin CEO'ları, üst düzey panellere ve Brezilya'daki yatırıma açık kamu-özel sektör proje sunumlarına yer verileceği belirtilmektedir.

Bahsi geçen Brezilya Yatırım Forumu-2021'e ilişkin detaylı bilgilere www.brasilinvestment.com adresinden ulaşılabilmektedir.

Duyuru Tarihi : 26.02.2021 10:13:33

Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler- Kamerun

İlgi yazıda, 15 Nisan 2021 Perşembe günü 14.00-15.30 saatleri arasında Kamerun'da - 09.04.2021

21. Kamu Kalite Sempozyumu