Sakarya Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Fikri Koç, Meclis Baskani Ahmet Güz ve Yönetim Kurulu Üyelerinden olusan STB heyeti ilimizde yeni göreve baslayan Emniyet Müdürü Ali Bilkay’a hayirli olsun ziyaretinde bulundular. Yönetim Kurulu Baskani Fikri Koç Emniyet Müdürü Ali Bilkay’a Sakarya’da baslamis oldugu yeni görevinde basarili olmasi temennisinde bulunarak, S.T.B ‘nin tarim, hayvanciliktaki rolü ve önemine deginerek borsamiz projeleri hakkinda bilgi verdi.

Ziyarette Emniyet Müdürü Ali Bilkay Sakarya’da bulunmaktan dolayi duydugu memnuniyeti dile getirerek. Ali Bilkay Sakarya emniyetinin halkin huzur ve güvenliginin saglanmasi konusunda yeni uygulamalari hayata geçirmek için çalistiklarini ifade ederek Borsamiz yönetim kuruluna çalismalarinda basarilar diledi.

Haber Tarihi : 31.12.2015 12:35:02

Başkan Adem Sarı'dan 17 Ağustos Marmara Depremi Açıklaması

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı - 16.08.2019

Sakarya Ticaret Borsası TURİB Acenteliği Hizmeti Başladı