TOBB Başkan Vekili Ayhan Zeytinoğlu'ndan STB'ye Ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Vekili ve Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu STB Başkanı Adem Sarı'yı ziyaret etti. Ziyaret esnasında ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Sarı Ziyaretlerinden dolayı Başkan Zeytinoğlu'na Yönetim Kurulu adına teşekkür etti.

Haber Tarihi : 17.09.2019 15:25:41

TOBB Başkan Vekili Ayhan Zeytinoğlu'ndan STB'ye Ziyaret TOBB Başkan Vekili Ayhan Zeytinoğlu'ndan STB'ye Ziyaret
Sakarya'da STK'lardan Barış Pınarı Harekatına Tam Destek

Barış Pınarı Harekatı’na destek vermek amacıyla - 16.10.2019

Sakarya Ticaret Borsası, Meclis Salonuna Ahmet Erkan’ın adını verdi…
Sakarya 2. Tarım Hayvancılık Teknolojileri ve Yem Fuarı Danışma Kurulu Sakarya Ticaret Borsası’nda Toplandı.

24-27 Ekim tarihleri arasında Hendek Çok Amaçlı Fuar Alanında düzenlenecek olan - 25.09.2019

Sakarya Ticaret Borsasından  Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivalinde Paydaş  Desteği
Borsamızda Süpürge Otu İlk Mahsul İkramiyesi Verildi

Sakarya Ticaret Borsası’nda 2019 yılı hasat sezonunun ilk mahsulü - 17.09.2019