Çalışan Gazeteciler Gününüz Kutlu Olsun

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Adem Sarı Çalışan Gazeteciler Günü ile ilgili olarak şu açıklamada bulundu: ”Yerelde, ulusalda gazeteciler halkın haber alma ihtiyacını karşılamaları açısından çok önemli bir görevi yerine getirmektedirler.

Kamuoyuna haber ve bilgi akışını tarafsız bir şekilde yansıtan ve toplumsal sorunları dile getiren gazetecilerimizin ülkemizin ve ilimizin sosyal, kültürel, ekonomik, demokratik gelişimine katkı sağlamak için ortaya koydukları emek kutsaldır.

Zor şartlar altında, meslek etiğinden taviz vermeden, çalışmalarını sürdüren, tüm basın çalışanlarımız her türlü takdiri hak etmektedir. Bu duygularla basın yayın organları içerisinde çalışan muhabirinden, sayfa editörüne, yazarlarından, matbaasında çalışanına tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, hayatlarında sağlık ve başarılar dilerim.”

Haber Tarihi : 10.01.2021 16:50:35

Sakarya Ticaret Borsası Tarım Akademisi Ön Fizibilite Raporu Projesi Tamamlandı
Otizmin Farkındayız

- 02.04.2021

Sakarya Ticaret Borsası Heyeti Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Sakarya Ticaret Borsası Meclis Başkanı Avni Uçar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı - 29.03.2021

STB Soğuk Hava Depolarına İnceleme Ziyaretinde Bulundu
STB Başkanı Sarı’dan Faruk Kayar ‘a Geçmiş Olsun Ziyareti