Çocuklarımız Eğitimden Geri Kalmasın

Yeni tip Koronavirüs’ün (Kovid-19) yayılımıyla beraber yüz yüze eğitime ara verilerek başlatılan uzaktan eğitimde öğrenciler için ortaya çıkan tablet ihtiyacının karşılanması amacıyla başlatılan kampanyaya Sakarya Ticaret Borsası destek oldu.

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’a yapılan ziyaretle tabletler öğrencilere ulaştırılmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı “Pandemi sürecinde öğrencilerin eğitimdeki en önemli ihtiyacı derslere erişim oldu. Cumhurbaşkanlığımız tarafından başlatılan Kampanyada bizimde çorbada tuzumuz olsun diyerek Türkiye Odalar Borsalar Birliğimiz öncülüğünde böyle bir sosyal projeye destek kararı aldık. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunmak en önemli görevimizdir. Her zaman söylediğimiz gibi eğitim ile ilgili konularda elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız.” Dedi.

Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş yapılan desteğin eğitim ve çocuklarımız için çok önemli olduğunu belirterek kampanyaya destek veren Sakarya Ticaret Borsasına anlamlı ziyaret ve yapılan bağışın anısına teşekkür plaketi verdi.

Haber Tarihi : 13.01.2021 12:25:49

Çocuklarımız Eğitimden Geri Kalmasın Çocuklarımız Eğitimden Geri Kalmasın
Sakarya Ticaret Borsası Tarım Akademisi Ön Fizibilite Raporu Projesi Tamamlandı
Otizmin Farkındayız

- 02.04.2021

Sakarya Ticaret Borsası Heyeti Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Sakarya Ticaret Borsası Meclis Başkanı Avni Uçar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı - 29.03.2021

STB Soğuk Hava Depolarına İnceleme Ziyaretinde Bulundu
STB Başkanı Sarı’dan Faruk Kayar ‘a Geçmiş Olsun Ziyareti