TOBB İl KGK-TOBB İl GGK Seçimleri

Sayın Üyelerimiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 25.12.2018 tarih ve "TOBB İl KGK-TOBB İl GGK Seçimleri" konulu duyurusu;

TOBB Girişimcilik Portalına Ulaşmak için tıklayınız

TOBB İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU ÜYELİĞİ İÇİN;

a) 18 yaşından gün almış, 40 yaşından  gün almamış olmak,

b) Ticaret Siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olmak gerekmektedir.

c) İlde bulunan bir fakülte, yüksekokul ya da enstitüde, girişimcilik konusunda çalışmalar yürüten üniversite öğrencileri, öğretim görevlileri veya öğretim üyeleri ile toplum nezdinde saygınlık uyandıran diğer gerçek kişiler de İl Kurul üyesi olarak yaş sınırı aranmaksızın üye olarak kaydedilebilecektir.

TOBB İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU ÜYELİĞİ İÇİN;

a) Ticaret siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olmak gerekmektedir.

b) İlde bulunan bir fakülte, yüksekokul ya da enstitüde, girişimcilik konusunda çalışmalar yürüten üniversite öğrencileri, öğretim görevlileri veya öğretim üyeleri ile toplum nezdinde saygınlık uyandıran diğer gerçek kişiler de İl Kurul üyesi olarak yaş sınırı aranmaksızın üye olarak kaydedilebilecektir.

Bu kapsamda, TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu başvurusu için aşağıdaki linkte bulunan formun doldurulması ve 21 Ocak 2019 Pazartesi  günü saat 17:30’a kadar sakarya@stb.org.tr adresine e-posta yoluyla gönderilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunulur.

İletişim için: 0264 278 42 30 Dahili: 120

KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU FORMLARI;

GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU FORMLARI;

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesinin Kuruluş, Çalışma Usul ve Esaslarına ulaşmak için tıklayınız

TOBB Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesinin Kuruluş, Çalışma Usul ve Esaslarına ulaşmak için tıklayınız

Duyuru Tarihi : 03.01.2019 11:16:00

Birleşik Krallık Uluslararası Ticaret Bakanı Liam Fox Katılımlarıyla İş Forumu