Meksika-İş Birliği Teklifi

Sayın Üyelerimiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 29.04.2019 tarih ve "Meksika-İş Birliği Teklifi" konulu duyurusu;

Ticaret Bakanlığı'nın ilgide kayıtlı yazısı ile, Meksiko Ticaret Müşavirliğimizden Müşavirliğimizden alınan bir yazıya atfen,Müşavirliğimiz tarafından katılım sağlanan "Business Yucatan & Trade Opportunities" semineri kapsamında Yucatan Eyaleti'ndeki sağlık turizmi alanında gerçekleştirilebilecek yatırm projeleri hakkında bilgi edinildiği belirtilmekte olup, Yucatan Eyaleti Kalkınma Ajansı yetkililerince firmalarımızın bilgi ve deneyimlerinden istifade edilmek suretiyle ABD'li ve Kanadalı turistleri Meksika'da ağırlamaya yönelik firmalarımız ile ortak projeler gerçekleştirilebileceği bildirilmektedir.
Yazıda devamla, Yucatan Eyaleti Kalkınma Ajansı yetkililerinin iletişim bilgilerinin yanı sıra detaylı bilgi içeren tanıtım materyallerinin Ticaret Müşavirliğimizde mevcut olduğu ve talep edildiğinde ilgilenen kurum, kuruluş ve firmalarımız ile paylaşılmasının mümkün olduğu belirtilmektedir.
Söz konusu Proje hakkında detaylı bilgilere Birliğimiz web sayfası (www.tobb.org.tr) ,,Hizmetler,, başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/Üke Duyuruları/Meksika" bölümünden ulaşılabilmektedir.

Duyuru Tarihi : 07.05.2019 13:14:45

TMO Karasu Ekip Açılışı

T.C. Toprak Mahsulleri Ofisi Derince Şube Müdürlüğü'nün 21.08.2019 tarih ve - 23.08.2019

TMO Randevulu Fındık Alımı