1.Dakar Petrol ve Gaz Fuarı

Sayın Üyelerimiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 20.06.2019 tarih ve "1.Dakar Petrol ve Gaz Fuarı" konulu duyurusu;

Dışişleri Bakanlığı'nın ilgide kayıtlı yazısı ile, Senegal Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği'nden alınan bir notaya atfen 1. Dakar Petrol ve Gaz Fuan'nın, Senegal Uluslararası Dış Ticaret Merkezi ve Netoil Group Invesment S.A  ile işbirliği içinde Senegal Devleti'ni himayelerinde "Afrika'da petrol, Gaz ve yeşil Enerji Geçişi ve altyapıların Finansmanında Yenilikçi Çözümler ve yatırım Fırsatları" temasıyla  21-28 Haziran 2019 tarihleri arasında Dakar Uluslararası Dış  Ticaret Merkezi'nde düzenleneceği bildirilmemektedir.
Notada ayrıca, genel olarak enerji ve özellik]e de yenilenebilir enerji odaklı petrol ve gaz alanında müdahil olan tüm ilgili taraflara açık olan fuarın aynı zamanda yerel ve yabancı yatırımcılar, hükümet temsilcileri ve tüm petrol ve gaz sanayi aktörleri arasında yatırım alanında fırsatları, ortaklıkları ve ticari alanda işbirliklerini görüşme imkanı veren bir platform olduğu belirtilmektedir.
Söz konusu fuara ilişkin detaylıı bilgilere Birliğimiz web sayfası (www.tobb.org.tr) hizmetler başlığı altındaki "Uluslararasıİş İmkanları/Yurtdışı Etkinlikler" sayfasından ulaşılabilmektedir.

Duyuru Tarihi : 24.06.2019 13:54:50

TOBB Belge Maliyetlerinin Azaltılması

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 09.07.2019 tarih ve - 17.07.2019

Hong Kong Kuşak ve Yol Zirvesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin T.C. Ticaret Bakanlığı'ndan 02.07.2019 tarih ve - 17.07.2019

Deri ve Sakatat İhaleli Satışları Hk.

Et ve Süt Kurumu Sakarya Et Kombinası Müdürlüğü'nün 12.07.2019 tarih ve - 17.07.2019

Sakarya Ticaret Borsası; Türkiye Ürün İhtisas Borsası (TÜRİB) ACENTASI oldu

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı, - 16.07.2019

Sakarya Ekonomik Görünüm Raporu