E-Commodity Bazaar İle Ürünleriniz Yurt içi ve Yurt dışı Pazarlarda Alıcı Buluyor

Sayın Üyelerimiz;

İzmir Ticaret Borsası tarafından üye firmaların dış ticaret kapasitelerinin arttırılması amacıyla “E-Commodity Bazaar” adıyla bir emtia elektronik pazaryeri portali (B2B) oluşturulmuştur. İzmir Ticaret Borsası ve Sakarya Ticaret Borsası arasında imzalanan emtia portalı işbirliği protokolü ile siz değerli üyelerimizin bu portalı kullanarak ürünlerinizi yurt içi ve yurt dışı pazarlara sunabilmesi sağlanmıştır.

Bu amaçla protokol kapsamında www.ecommoditybazaar.com  alan adı ile portala üye firmaların toptan satışını yapmak istedikleri ürünlerini sergilemelerine, alım ve satım (toptan) yapmak istedikleri ürünler ile ilgili açık arttırma ve açık eksiltme şeklinde ihale açmalarına imkan sağlamaktadır.

Portal, İngilizce ve Türkçe olarak hazırlanmış olsa da temelde İngilizce olarak hizmet verecek şekilde tasarlanmıştır, ihtiyaç doğrultusunda farklı diller de eklenebilir. Portal işleticisi İzmir Ticaret Borsası’dır.

Üyeler tarafından yapılacak alım-satımlarda hiçbir garantörlüğü bulunmayan E-Commodity Bazaar’ın misyonu; tarım ve gıda ürünlerinin ticaretini uluslararası boyutta arttırarak üyelerini bir araya getirmektir. Hiçbir kar amacı olamayan E-Commodity Bazaar, yapılacak ihale işlemlerinden maddi kazanç sağlamamaktadır.

Portal, ürün sergileme, ihale açma ve diğer yan hizmetler açısından kapalı bir sistemde sadece üyelerine hizmet vermektedir. Ancak, sergilenen ürünler, açılan ihaleler herkes tarafından izlenebilecektir.

Ayrıca, Mobil uygulaması bulunan portala (IOS ve Android işletim sistemlerini destekleyen) istenilen yer ve zamanda giriş yapılarak bağlanılabilir.

Kimler üye olabilir?

Tarımsal ürün ve gıda maddesi üreten ve bu ürünlerin alım ve satımı konularında faaliyet gösteren oda, borsa ve meslek kuruluşlarına üye olan firmalar sisteme üye olabilir.

E-Commodity Bazaar web sitesi için lütfen tıklayınız

Broşüre ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Tanıtım filmi için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 21.07.2020 15:18:34

Fransa'ya İhracatta Karşılaşılan Dolandırıcılık Teşebbüsleri

Fransa'da yerleşik ünlü perakende zincirleri veya köklü ve tanınmış firmalar adına kendilerinden ürün - 19.07.2021

Sri Lanka tarafından turizm konusunda düzenlenen etkinlik