Kamu İhaleleri Webinarı

Sayın Üyemiz;

Kamu ihalelerinde güncel gelişmeler hakkında KOBİ'lere yönelik olarak 25 Kasım 2020 Çarşamba günü saat 14:00'te internet üzerinden bir seminer gerçekleştirilecektir.

Birliğimiz Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Kamu İhale Kurumu Başkanı Hamdi Güleç'in katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan seminerde kamu ihalelerindeki güncel gelişmeler, Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) kullanımı, ihalelere katılım ve teklif verme süreçleri, ihalelerde yerli isteklilere ve yerli malına sağlanan avantajlar, e-ihale, e-eksiltme ve e-şikayet uygulamaları anlatılacak olup, seminer sonunda KOBİ'lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

KOBİ’ler İçin Kamu İhalelerinde Güncel Gelişmeler Bilgilendirme Semineri (Webinar – İnternet Üzerinden)
 25 Kasım 2020 Çarşamba – Saat: 14:00
Seminere katılım adresi: http://webinar.tobb.org.tr

Duyuru Tarihi : 17.11.2020 16:23:31