Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu Projesi Kadın Girişimciler Forumu

Sayın Üyemiz;

Avrupa Birliği'nin sağladığı mali destekle Birliğimiz ve "Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği" (EUROCHAMBRES) işbirliğinde yürütülmekte olan "Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD)" projesi kapsamında, 23-25 Kasım 2020 tarihlerinde, "Kadın Girişimciler Forumu" etkinliği, online toplantı platformunda gerçekleştirilecektir.

Birliğimiz ve EUROCHAMBRES Kadın Girişimciler Ağı işbirliğinde düzenlenecek olan "Kadın Girişimciler Forumu" etkinliğinde, "Türkiye ve Avrupa Birliğinde Kadın Girişimci Destek Programları", "Türkiye ve Avrupa Birliğinde Özel ve Kamu Finansman Kaynakları", "Kadın Girişimcilerin İlham Veren Uygulamaları", "Kadın Girişimciliğinde Türkiye ve AB Odalarının Rolleri ve Faaliyetleri" başlıklarında online oturumlar yer almaktadır. Etkinliğin açılış oturumu, 23 Kasım 2020 tarihinde, 15:30-17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olup, etkinlik boyunca Türkçe ve İngilizce simültane çeviri sağlanacaktır.

Etkinliğe katılmak için gündemin de yer aldığı https://www.tebdwef.eu/ internet adresinden kayıt yaptırılması gerekmektedir.

Duyuru Tarihi : 20.11.2020 16:58:10

Salgın Sonrası için Kurumsal Öneriler Webinarı

KOBİ sahiplerine ve yöneticilerine yönelik olarak salgın sonrası için kurumsal öneriler hakkında - 23.11.2020

Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatı'nın enerji sektörüne etkileri webinarı