Paraf Ticari Kredi Kartı İle Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı

Sayın Üyelerimiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Halkbank arasında işbirliği protokolü imzalanmıştır.

Protokol kapsamında oluşturulan "Paraf Ticari Kredi Kartı İle Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı" ile; TOBB üyesi oda ve borsalara kayıtlı olan firmaların kendi aralarında gerçekleştirecekleri ticarete, Üye İş Yeri ve Paraf KOBİ Kart altyapısı üzerinden özel fiyatlama ve vade avantajı sunulmaktadır.

Paraf Ticari Kredi Kartı İle Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı Tanıtım Sunumu’na ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Halbank duyuru sayfası için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 08.01.2021 17:30:45

Devlet Destekli Tarım Sigortaları

TARSİM tarafından hazırlanan bilgi notu - 16.01.2021

AB COSME Programı Çağrı Duyurusu