“ICC SME360X” KOBİ’ler için Çevre Üzerindeki Etkilerini Ölçme ve Değerlendirme Platformu Hk.

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) çatısı altında faaliyet göstermekte olan Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi, 1934 yılından bu yana, ülkemizde ICC'nin temsilciliğini üstlenmektedir. ICC'nin küresel ağı, 100'den fazla ülkede 6 milyonun üzerindeki teşebbüs, ticaret odaları ve meslek birliklerini kapsamaktadır. 92 ülkede Milli Komitesi bulunan ICC'nin en etkili Milli Komitelerinden biri olan Türkiye Milli Komitesi güçlü ve köklü bir Milli Komite olarak uzun yıllardır faaliyetlerini sürdürmektedir. Türkiye'nin önde gelen hukuk büroları, bankaları, firmaları, iş dünyası kuruluşları ve ticaret odaları dahil olmak üzere 250'den fazla üyeyi temsil etmektedir. ICC Türkiye Milli Komitesi, Türk iş dünyasının uluslararası çalışmalarına katkısağlamak hedefiyle, başta tahkim, bankacılık, gümrük, rekabet, dijitalleşme, fikri mülkiyet ve dış ticaret olmak üzere ICC'nin faaliyet gösterdiği alanlarda faaliyetlerini sürdürmektedir.

ICC'nin bir girişimi olarak, Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri (SDG) İş Dünyası Forumu'yla eş zamanlı olarak SME360X Platformunun açılışı yapılmıştır. KOBİ'ler için Çevre Üzerindeki Etkilerini Ölçme ve Değerlendirme Platformu; KOBİ'lerin dijital ekonomiye dahil edilmesi ve büyümelerine, ticaret yapmalarına ve dirençli olmalarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır. SME360X; KOBİ'lerin çevre üzerindeki etkilerini ölçmeleri ve değerlendirmeleri için dijital bir değerlendirme aracıdır. Bir KOBİ, temel ortam verilerini SME360X'e girdikten sonra, platform otomatik olarak küresel bir kıyaslama sistemine dayalı olarak tahmini bir sürdürülebilirlik puanı ve değerlendirme sağlamaktadır.

Duyuru Tarihi : 11.10.2021 15:14:39

7532 Ton Mahsul Buğday Satışı

27.10.2021 Çarşamba günü saat 15:00'da Şanlıurfa Ticaret Borsası Buğday Pazarında 2021 - 26.10.2021

Soya Fasulyesi ve Mercimek Satış İhalesi