STB Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesini Aldı

Sakarya Ticaret Borsası, müşteri memnuniyetine yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar ve Temmuz ayında yapılan denetimler sonucunda ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesini aldı.

Tüm faaliyetlerinin ve verdikleri hizmetlerin odağında üyelerinin olduğunu belirten Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete alınan belge ile ilgili şu açıklamalarda bulundu; ''Göreve geldiğimiz günden bu yana öncelikli hedefimiz kaliteli hizmet ile yüksek müşteri memnuniyeti elde etmek oldu. Üyeye hizmet etmek ilkesiyle kurulan borsamızda müşteri memnuniyetini bir sistem haline getirerek üyelerimizin beklentilerini, istek ve taleplerini beklenilen kalite ve düzeyde karşılamamızı sağlayacak bir altyapıyı kurmuş, tüm gerekli kaynakları tahsis etmiş olmaktan mutluyuz. Dedi.

Belgeyi alan sayılı borsalardan biriyiz.

Başkan Mete; Sakarya Ticaret Borsası olarak, müşteri memnuniyeti alanında sistematik bir çalışma yürüttük, bugüne kadar pek çok proje hayata geçirdik. Yoğun çalışmalarımızın sonucu belgeyi almaya hak kazandık. Ayrıca TOBB camiası içinde Müşteri Memnuniyet Yönetim Sistemi belgesi alan sayılı borsalardan biri olmanın gururunu yaşıyoruz. İfadesini kullandı.

Mete; Bu sistemle birlikte borsada üye ilişkileri biriminin de kurulduğunu belirterek üyelerimiz 7/24 üye ilişkileri birimimize şikâyetlerini iletebilirler, gelen görüş ve öneriler ile hizmetlerimizi sürekli geliştirmeyi amaçlıyoruz.  Dedi.

Haber Tarihi : 06.09.2017 16:43:19

STB Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesini Aldı STB Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesini Aldı STB Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesini Aldı
Başkan Adem Sarı ISO 500'de Yer Alan Borsamız Üyesi Firmaları Tebrik Etti

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı - 20.07.2018