OÇEM Özel Eğitim Merkezine “Sakarya Ticaret Borsası Özel Eğitim Uygulama Merkezi” İsmi Verildi

STB’nin Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında yaptığı çalışmalar nedeniyle OÇEM Özel Eğitim Merkezine “Sakarya Ticaret Borsası Özel Eğitim Uygulama Merkezi” ismi verildi…

Sakarya Ticaret Borsası Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ni Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Erkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Nihat Yılmaz ve Vedat Arslan ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete Okula Sakarya Ticaret Borsasının isminin verilmesi ile ilgili olarak; “Bir ülkenin geleceği, o ülke insanlarının göreceği eğitime bağlıdır” bizde Sakarya Ticaret Borsası olarak çocukların çağdaş eğitim olanaklarıyla buluşturulması için ellimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza yönelik projelerin içinde olmaktan mutluyuz” dedi.

Sürdürülebilir düzeyde bir proje olmasına önem vererek çalışmalarına devam ettiklerini açıklayan Mete; “otizmliçocuklariçinçalışıyorum”sloganıyla başlattığımız projemizle, hedef kitlesinde otizm teşhisi konulmuş çocukların, eğitim ve öğretim süreçlerine katkıda bulunabilmek, sosyal ve kişisel gelişim süreçlerinde onlara destek sağlayabilmek amaçlanmıştır”. dedi.

Mete; Sosyal Sorumluluk Politikamız gereği Engelli ve Otistik çocukların eğitimine yönelik iki senedir gönüllülük anlayışı ile yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Otistik Çocuklar Eğitim Merkezine Borsamızın adının verilmesinden dolayı büyük mutluluk ve onur yaşamaktayız. Bu konuda bizimle iş birliği içerisinde olan Sakarya İl Milli Eğitim Müdürümüz Pervin Töre hanıma ve Sakarya Ticaret Borsası Özel Uygulama Merkezi Müdürü Ahmet Göktaş’a ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Okul Müdürü Ahmet Göktaş: “Otizm bir farklılıktır ve bu farkın bilinciyle Otistik çocukların hayata bağlanmalarına yardımcı olmak ve yaşam kalitelerini yükseltmek hedefimizdir. Hedefimizi gerçekleştirmek için vermiş oldukları desteklerden dolayı Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyelerine şahsım, öğrencilerim ve velilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

Haber Tarihi : 28.09.2017 18:45:03

Başkan Adem Sarı ISO 500'de Yer Alan Borsamız Üyesi Firmaları Tebrik Etti

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı - 20.07.2018

STB'den ATB'ye İade-i Ziyaret