STB 2018-2021 Stratejik Plan Çalışmalarına Başladı

Sakarya Ticaret Borsası Kurumsal Hizmet Kalitesini geliştirerek üyelerine daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla 3. Dönem Stratejik Plan çalışmalarına başladı.

2018-2021 Dönemi Stratejik Plan Çalışmalarının ilk toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Stratejik Plan Stratejik Plan İzleme ve Yönlendirme Kuruluna Stratejik Plan Programı ve yapılacak faaliyetler ile ilgili bilgiler verildi.

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete konu ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu. Mete “Borsanın geleceğinin şekillenmesi için üyelerimizin ve paydaşlarımızın görüşlerine ihtiyacımız var. Yapacağımız durum analizi çalışmaları ile borsamızın güçlü ve zayıf (geliştirilmeye açık) yönlerinin neler olduğunu ortaya koymaya çalışacağız. Üyelerimizin geri bildirimleri planlama çalışmamıza ışık tutacaktır. Dolayısıyla gelen anket sonuçları, borsamızın daha iyi hizmet vermesine büyük katkı sağlayacaktır. Paydaşlarımız görüş ve önerilerini bizlerle paylaşsınlar ki bizde yol haritamızı bu doğrultuda hazırlayalım “dedi.

Cevdet Mete ayrıca çalışma sonucu toplanan verilerin Sakarya Ticaret Borsasında düzenlenecek olan Paydaş Çalıştayı Toplantısında analiz edileceğini ve Sakarya Ticaret Borsasının dört yıllık hedeflerinin belirleneceğini belirterek amaçlarının katılımcı yönetim anlayışıyla hedeflere birlikte şekil vererek üyelerine faydalı projeler sunmak olduğunu ifade etti.

Haber Tarihi : 09.10.2017 12:08:29

STB 2018-2021 Stratejik Plan Çalışmalarına Başladı
Türkiye AB İlişkilerindeki Gelişmeler ve İş Dünyası Üzerindeki Etkileri

19.12.2017 Salı günü saat 14:00'de Sakarya Ticaret Borsası Hasan Uyar Konferans Salonunda - 16.12.2017