Sakarya Ticaret Borsası Ve Sanayi Odasından TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Ziyaret

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Akgün Altug ve Sakarya Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Adem Sari, beraberlerindeki heyet ile birlikte TOBB Baskani M. Rifat Hisarciklioglu’nu makaminda ziyaret etti. Ziyarette Sakarya Ticaret Borsasini temsilen Meclis Baskani Avni Uçar, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Erkan, Nizamettin Sari, Serkan Kayinova, Nihat Yilmaz, Vedat Aslan, Ali Fuat Alayli Meclis Baskan Yardimcilari Serdar Koç, Ayhan Akman Meclis Divan Katibi Nuri Köseoglu hazir bulundu.

Kabulde TOBB Baskani Hisarciklioglu, yeni dönem çalismalari için basarilar dileyerek, hayirli olsun dileklerini iletti.

Sakarya Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Adem Sari da “1999 yilindan beri Sakarya Ticaret Borsasi Meclis Üyeligi ve Yönetim Kurulu Üyeligi yaptim. Biz tarimin içerisinden geldigimiz için, sektörümüzde tarim sektörü.Tarim ve hayvancilik konusunda projelerimiz var. Bu projelerimizi uygulamak üzere yola çiktik. Koltuktan güç almak için degil, koltuga güç vermek için, icraat yapmak için yola çiktik. Ben ve arkadaslarim, bu konuda gerek TOBB olsun gerek Bakanliklar olsun çalismalar yapacagiz. Projelerimiz hazir. Önümüzdeki günlerde bu projelerimizi faaliyete geçirecegiz. Rifat Baskanimiz her zaman takdir edip, begendigimiz ve basarili buldugumuz büyügümüz. Ondan ögrenecek çok seylerimiz var” seklinde konustu.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Akgün Altug ziyaret sonrasi yaptigi degerlendirmede, “Bugün Baskanimizi ziyarete ve ona desteklerimizi bildirmek için, tüm Sakarya delegasyonu ve Yönetim Kurulu olarak geldik. Malumunuz Sakarya’da 4 tane oda ve borsa var. Bu 4 oda ve borsa baskanlari, meclis baskanlari, yönetim kurulu üyeleri ve Ankara delegasyonu bugün hep birlikte Baskanimizi ziyarete geldik ve kendisine desteklerimizi bildirdik. Bizleri çok güzel agirladi. Bizde bundan çok memnun kaldik. Kendisine tesekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Haber Tarihi : 10.04.2018 11:48:39

Borsamızda Yüksek İstişare Toplantısı Gerçekleşti