Yenilenen Koşullarıyla Nefes Kredisi Üyelerimize Nefes Aldıracak

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin öncülüğünde, Oda ve Borsaların katkılarıyla kullanıma sunulan 2018 yılı Nefes Kredisi kampanyasından oda ve borsaya kayıtlı tüm KOBİ’lerin yararlanması için çağrıda bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı “faizlerin yüksek olduğu dönemde Kredi Garanti Fonu'nun teminatıyla Borsamız üyesi KOBİ’ler yıllık yüzde 11.88 (aylık yüzde 0,99) faiz oranı ile Nefes Kredisinden yararlanabileceklerdir. Kredinin asgari sınırı 50 bin TL ve en yüksek limiti 200 bin TL tutarında olup, KGF (Kredi Garanti Fonu) kredi tutarının %85’ine hazine destekli kefalet verecektir. Kredi kullanmak isteyen üyelerimiz Borsadan alacakları, ‘Nefes Kredisi Başvurusu’ ibaresini içeren faaliyet belgesiyle Ziraat Bankası, Denizbank, Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım Şubelerine başvurabilirler” dedi.

Başkan Adem Sarı; “ülkemizde ekonomik kalkınmada özel sektör ve KOBİ’ler stratejik önem taşımakta, önemli bir yer tutmaktadır. Kampanyanın ekonomik anlamda olumlu yansımaları olacaktır. KOBİ’lerin ucuz işletme kredisini nasıl bulabilirim sorununa çare olan nefes kredisinin üyelerimiz tarafından değerlendirilmesi gerekmektedir. Üyelerimiz kredi kullanımı konusunda her türlü bilgiyi borsamızdan alabilirler. Bu konuyu basınımız vasıtasıyla üyelerimize bir kez daha hatırlatmak istedik. Finansmana erişim ve sermaye yetersizliğinin üyelerimizin çözmek zorunda olduğu sorunlar arasında olduğunu biliyoruz. Borsa olarak tüm imkanlarımızla üyemizin yanında olmaya devam edeceğiz, Üyelerimizin nefes alması için verilen Nefes Kredisi’nin üyelerimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Haber Tarihi : 11.04.2018 16:41:44

Yenilenen Koşullarıyla Nefes Kredisi Üyelerimize Nefes Aldıracak
Başkan Adem Sarı'dan KOBİ Destek Kredisi Açıklaması
Sakarya Ticaret Borsası heyeti Samsun Ticaret Borsası’na Süpürge Teknik Ziyareti Gerçekleştirdi