Yenilenen Koşullarıyla Nefes Kredisi Üyelerimize Nefes Aldıracak

Sakarya Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Adem Sari, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliginin öncülügünde, Oda ve Borsalarin katkilariyla kullanima sunulan 2018 yili Nefes Kredisi kampanyasindan oda ve borsaya kayitli tüm KOBI’lerin yararlanmasi için çagrida bulundu.

Yönetim Kurulu Baskani Adem Sari “faizlerin yüksek oldugu dönemde Kredi Garanti Fonu'nun teminatiyla Borsamiz üyesi KOBI’ler yillik yüzde 11.88 (aylik yüzde 0,99) faiz orani ile Nefes Kredisinden yararlanabileceklerdir. Kredinin asgari siniri 50 bin TL ve en yüksek limiti 200 bin TL tutarinda olup, KGF (Kredi Garanti Fonu) kredi tutarinin %85’ine hazine destekli kefalet verecektir. Kredi kullanmak isteyen üyelerimiz Borsadan alacaklari, ‘Nefes Kredisi Basvurusu’ ibaresini içeren faaliyet belgesiyle Ziraat Bankasi, Denizbank, Halkbank, Vakifbank, Ziraat Katilim ve Vakif Katilim Subelerine basvurabilirler” dedi.

Baskan Adem Sari; “ülkemizde ekonomik kalkinmada özel sektör ve KOBI’ler stratejik önem tasimakta, önemli bir yer tutmaktadir. Kampanyanin ekonomik anlamda olumlu yansimalari olacaktir. KOBI’lerin ucuz isletme kredisini nasil bulabilirim sorununa çare olan nefes kredisinin üyelerimiz tarafindan degerlendirilmesi gerekmektedir. Üyelerimiz kredi kullanimi konusunda her türlü bilgiyi borsamizdan alabilirler. Bu konuyu basinimiz vasitasiyla üyelerimize bir kez daha hatirlatmak istedik. Finansmana erisim ve sermaye yetersizliginin üyelerimizin çözmek zorunda oldugu sorunlar arasinda oldugunu biliyoruz. Borsa olarak tüm imkanlarimizla üyemizin yaninda olmaya devam edecegiz, Üyelerimizin nefes almasi için verilen Nefes Kredisi’nin üyelerimiz ve ülkemiz için hayirlara vesile olmasini temenni ediyorum” dedi.

Haber Tarihi : 11.04.2018 16:41:44

Yenilenen Koşullarıyla Nefes Kredisi Üyelerimize Nefes Aldıracak