STB'ye Ziyaretler Devam Ediyor

Toprak Mahsulleri Ofisi Derince Sube Müdürü Zekeriya Çildir, Sube Müdür Yardimcisi Ahmet Can, Ticaret Sefi Orhan Gazi Coskun ve TMO Adapazari Ajans Amiri Cevdet Çeper Yönetim Kurulu Baskani Adem Sari ve Yönetim Kurulunu makaminda ziyaret etti. TMO Derince ve Adapazari heyeti yeni yönetime basarilar dileyerek hayirli olsun dileklerinde bulundu. Heyetler lisansli depoculuk hakkinda fikir alisverisinde bulundu.

Ziyarette Meclis Baskani Avni Uçar, Yönetim Kurulu Asil Üyeleri Ahmet Erkan, Nizamettin Sari, Serkan Kayinova, Ali Fuat Alayli, Nihat Yilmaz ve Vedat Arslan ve geçmis dönem Yönetim Kurulu Baskani Cevdet Mete hazir bulundu.

Sakarya Muhtarlar Federasyonu Baskani Erdal Erdem ve beraberindeki heyet Yönetim Kurulu Baskani Adem Sari ve Yönetim Kurulu Üyelerini makaminda ziyaret etti.Sakarya Muhtarlar Federasyonu Heyeti Baskan ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni dönemde basarilar dileyerek hayirli olsun  dileklerinde bulundu.

SESOB'dan STB Yönetimine Ziyaret

SESOB Yönetim Kurulu Baskani Hasan Alisan; Yönetim Kurulu Baskani Adem Sari ve Yönetim Kurulunu makaminda ziyaret etti.SESOB Yönetim Kurulu Baskani yeni yönetime basarilar dileyerek hayirli olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette Meclis Baskani Avni Uçar, Yönetim Kurulu Asil Üyeleri Ahmet Erkan, Nizamettin Sari, Serkan Kayinova, Ali Fuat Alayli, Nihat Yilmaz ve Vedat Arslan hazir bulundu.

Haber Tarihi : 13.04.2018 16:07:10

Borsamızda Yüksek İstişare Toplantısı Gerçekleşti