STB'ye Ziyaretler Devam Ediyor

Toprak Mahsulleri Ofisi Derince Şube Müdürü Zekeriya Çıldır, Şube Müdür Yardımcısı Ahmet Can, Ticaret Şefi Orhan Gazi Coşkun ve TMO Adapazarı Ajans Amiri Cevdet Çeper Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı ve Yönetim Kurulunu makamında ziyaret etti. TMO Derince ve Adapazarı heyeti yeni yönetime başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Heyetler lisanslı depoculuk hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Ziyarette Meclis Başkanı Avni Uçar, Yönetim Kurulu Asil Üyeleri Ahmet Erkan, Nizamettin Sarı, Serkan Kayınova, Ali Fuat Alaylı, Nihat Yılmaz ve Vedat Arslan ve geçmiş dönem Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete hazır bulundu.

Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem ve beraberindeki heyet Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ziyaret etti.Sakarya Muhtarlar Federasyonu Heyeti Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni dönemde başarılar dileyerek hayırlı olsun  dileklerinde bulundu.

SESOB'dan STB Yönetimine Ziyaret

SESOB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Alişan; Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı ve Yönetim Kurulunu makamında ziyaret etti.SESOB Yönetim Kurulu Başkanı yeni yönetime başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette Meclis Başkanı Avni Uçar, Yönetim Kurulu Asil Üyeleri Ahmet Erkan, Nizamettin Sarı, Serkan Kayınova, Ali Fuat Alaylı, Nihat Yılmaz ve Vedat Arslan hazır bulundu.

Haber Tarihi : 13.04.2018 16:07:10

Seçim Sonrası İlk Meclis Birlik Beraberlik İçinde Yapıldı

Sakarya Ticaret Borsası meclis toplantısı tüm meclis üyelerinin katılımıyla saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından dualarla açıldı. - 26.04.2018

STB OÇEM 23 Nisan Etkinliklerine Katıldı