STB Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı Miraç Kandili Kutlama Mesajı

Dayanışma, yardımlaşma, merhamet hislerimizin üst noktaya ulaştığı mübarek gecelerimizden biri olan Miraç Kandili Gecesine ulaşmış olmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Miraç gibi kutsal gün ve geceler, ibadet ve ahlak bakımından kendimize çeki düzen verme, ümitsizlikten kurtulma, geleceğe ümitle bakma fırsatı vermektedir.

İnsanlığın erdemlerinin ve güzelliklerinin ortaya çıktığı bu mübarek geceyi birbirimize yakınlaşma, kardeşliğimizi pekiştirme, aramızdaki anlaşmazlıkları kardeşçe gidermek için fırsat olarak görmeliyiz. Toplum olarak hoşgörü ve insan sevgisi duygularının en güzel şekilde yaşanması düşüncesiyle Miraç Kandilinizi tebrik eder, vatanımız ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını dilerim.

Sakarya Ticaret Borsası

Adem Sarı

Haber Tarihi : 13.04.2018 08:30:00

STB Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı Miraç Kandili Kutlama Mesajı