OÇEM'den STB'ye Ziyaret

Sakarya Ticaret Borsası Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Müdürü Ahmet Göktaş, okul öğretmenleri ve öğrencileri ile birlikte Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Ziyarette; Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı, Sosyal Sorumluluk Proje Sorumluları Yönetim Kurulu Üyeleri Nihat Yılmaz ve Vedat Arslan, Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Kayınova, STB Genel Sekreteri Yasemin Arıkan hazır bulundu.

Okul Müdürü Ahmet Göktaş; göreve yeni gelen Adem Sarı ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ederek; STB’nin Otizm konusunda farkındalık yaratmak yaptığı çalışmaları hem öğretmenlerimiz hem de velilerimiz olarak takdirle karşılıyoruz. Borsamızın çocuklarımızın nitelikli bir eğitim yapısına kavuşması için her zaman yanımızda olduğunu hissetmek bizleri son derece memnun ediyor. STB yetkililerine teşekkür ediyor, yeni yönetime başarılar diliyoruz dedi.

STB Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı; “Öğretmenlik çok değerli ve kutsal bir meslek, bu manada bu zor ve zahmetli görevi özveri ile yapan tüm öğretmelerimizi kutluyorum. Çocuklarımızla yan yana durmak bizim için büyük bir gurur. Sakarya Ticaret Borsası olarak her zaman özel çocuklarımızın ve okulumuzun destekçisi olmaya devam edeceğiz. Otizme Farkındalık yaratmak için böyle anlamlı bir sorumluluğu üstlendiğimiz için çok mutluyuz, projemizin sürdürülebilir olması için elimizden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceğiz ” ifadesinde bulundu.

Başkan Sarı Sosyal Sorumluluk Projelerinin yeni dönemde artarak devam edeceğini belirterek; “Sosyal sorumluluk bilinciyle farklı temalarda projeler yürütmeyi amaçlıyoruz. Kitap Okuma bilincinin arttırılmasına yönelik yeni sosyal sorumluluk projesimizi en yakın zamanda hayata geçireceğiz. Kitap okumak insanoğlunun gelişimini sağlayan mühim etkenlerden biridir.  İnsan için en kolay ve en etkili öğrenme yolu kitap okumaktır. Dolayısıyla, okuyan fertlerin yetiştirdiği yeni nesilleri başarı dolu ve iyi bir gelecek bekliyor olacaktır. Bu amaçla yola çıkacağımız yeni projemizde öğretmenlerimizin ve okumaya gönül vermiş herkesin desteklerini bekliyoruz” dedi.

Otizmli çocukların da katılım sağladığı ziyarette; Okul Müdürü Ahmet Göktaş, Başkan Adem Sarı’ya çocukların yaptıkları Atatürk portresini, çocuklar ise getirmiş oldukları çiçeği hediye ettiler.

Haber Tarihi : 16.04.2018 19:02:46

Başkan Adem Sarı ISO 500'de Yer Alan Borsamız Üyesi Firmaları Tebrik Etti

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı - 20.07.2018

STB'den ATB'ye İade-i Ziyaret