STB OÇEM 23 Nisan Etkinliklerine Katıldı

STB Özel Egitim Uygulama Merkezi Okulunun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami etkinlikleri kapsaminda düzenledikleri programa Sakarya Ticaret Borsasi Yönetimi katilim sagladi…

Etkinlikte, Yönetim Kurulu Baskani Adem Sari, Yönetim Kurulu Baskan Yardimcilari Ahmet Erkan, Nizamettin Sari, Yönetim Kurulu Sayman Üye Ali Fuat Alayli, Yönetim Kurulu Üyeleri Nihat Yilmaz, Vedat Arslan, Serkan Kayinova, Genel Sekreter Yasemin Arikan ve STB Personeli hazir bulundu.

Programda Okul Müdürü Ahmet Göktas; “Bugün burada çocuklarimizla birlikte 23 Nisan coskusunu yasamak, hem de Nisan ayinin Otizm Farkindalik Ayi olmasi nedeniyle farkindalik yaratmak amaciyla etkinligimizi düzenledik. Bizi yalniz birakmayarak, her zaman yanimizda olan ve desteklerini esirgemeyen Sakarya Ticaret Borsasi Yönetimine, ögrenci ailelerimize bir kez daha tesekkür ederim. Kocaman bir aile oldugumuzu yinelemek isterim” dedi.

Sakarya Ticaret Borsasi Özel Egitim Uygulama Merkezinin düzenlemis oldugu etkinlik sonrasi STB Yönetim Kurulu Baskani Adem Sari yaptigi açiklamada; Sakarya Ticaret Borsasi’nin Otizm Gönüllüsü oldugunu söyleyerek “Tüm çocuklarimizin bayram olan 23 Nisan'da Otizmli çocuklarimizi hatirlamamiz, onlarin da sesini duyurmamiz gerekiyor. Bizim için tüm çocuklar esittir, ayni ilgiye ve sevgiye muhtaç olduklari gibi egitim de de iyi sartlarda egitim görmeleri tüm çocuklarimizin hakkidir. Bu noktada sadece bir farkindalik çalismasi yapmakla kalmayip daha nitelikli ve tüm dünyada kabul gören egitim çalismalarini da ülkemizde uygulamamiz ve gelistirmemiz gerekmektedir.” dedi.

Baskan Sari; çocuklar ile bir arada olmaktan mutluluk duydugunu ifade ederek, hayata kazandirilan her bireyin gelecege yapilan yatirim oldugunu ifade etti.

Program sonunda çocuklar ile birlikte hatira fotografi çektiren STB Yönetim ve Personeli ögretmenler ve ögrencilere küçük hediyelerini takdim etti.

Haber Tarihi : 26.04.2018 15:26:51

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce'den STB'ye Ziyaret

Ak Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem Yüce - 11.01.2019

STB BAŞKANI ADEM SARI ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI