STB OÇEM 23 Nisan Etkinliklerine Katıldı

STB Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulunun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenledikleri programa Sakarya Ticaret Borsası Yönetimi katılım sağladı…

Etkinlikte, Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Erkan, Nizamettin Sarı, Yönetim Kurulu Sayman Üye Ali Fuat Alaylı, Yönetim Kurulu Üyeleri Nihat Yılmaz, Vedat Arslan, Serkan Kayınova, Genel Sekreter Yasemin Arıkan ve STB Personeli hazır bulundu.

Programda Okul Müdürü Ahmet Göktaş; “Bugün burada çocuklarımızla birlikte 23 Nisan coşkusunu yaşamak, hem de Nisan ayının Otizm Farkındalık Ayı olması nedeniyle farkındalık yaratmak amacıyla etkinliğimizi düzenledik. Bizi yalnız bırakmayarak, her zaman yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen Sakarya Ticaret Borsası Yönetimine, öğrenci ailelerimize bir kez daha teşekkür ederim. Kocaman bir aile olduğumuzu yinelemek isterim” dedi.

Sakarya Ticaret Borsası Özel Eğitim Uygulama Merkezinin düzenlemiş olduğu etkinlik sonrası STB Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı yaptığı açıklamada; Sakarya Ticaret Borsası’nın Otizm Gönüllüsü olduğunu söyleyerek “Tüm çocuklarımızın bayram olan 23 Nisan'da Otizmli çocuklarımızı hatırlamamız, onların da sesini duyurmamız gerekiyor. Bizim için tüm çocuklar eşittir, aynı ilgiye ve sevgiye muhtaç oldukları gibi eğitim de de iyi şartlarda eğitim görmeleri tüm çocuklarımızın hakkıdır. Bu noktada sadece bir farkındalık çalışması yapmakla kalmayıp daha nitelikli ve tüm dünyada kabul gören eğitim çalışmalarını da ülkemizde uygulamamız ve geliştirmemiz gerekmektedir.” dedi.

Başkan Sarı; çocuklar ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, hayata kazandırılan her bireyin geleceğe yapılan yatırım olduğunu ifade etti.

Program sonunda çocuklar ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren STB Yönetim ve Personeli öğretmenler ve öğrencilere küçük hediyelerini takdim etti.

Haber Tarihi : 26.04.2018 15:26:51

Başkan Adem Sarı'dan Kınama Mesajı

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı; - 15.05.2018

Başkan Adem Sarı Anneler Gününü Kutladı