Başkan Adem Sarı Anneler Gününü Kutladı

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı’ tüm annelerin Anneler Gününü kutladı.

Adem Sarı anneler günü ile ilgili yaptığı açıklamada; Annelik gibi kutsal bir sorumluluğu üstlenen kadınlarımız, yeni nesillerimizle birlikte gelenek ve değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır.

Unutulmamalıdır ki; kadınlarına ve annelerine gereken değeri vermeyen toplumlar, medeniyet yarışında geri kalmaya mahkûmdur. Annelerimiz ailenin temel direği olduğu gibi, aynı zamanda ellerinin hamurunu iş dünyasına bulaştırdığında da toplumun ve üretim gücümüzün dinamikleridir.

Bizleri dünyaya getiren, büyütüp yetiştiren, sevgiyi, saygıyı öğreten annelerimizi sadece belirli günlerde değil her an hatırlamalıyız. Barışla dolu bir dünyanın temelleri, annelerimizin yetiştireceği dürüst, sağlıklı bireylerle mümkündür. Sevginin ilk kaynağı olan ve çocukları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, yerleri doldurulamaz annelerimizin Anneler Günü’nü saygı ve minnet duygularımla kutluyor, başta vatan uğruna evladını şehit veren, evladı vatan uğruna gazi olan annelerimizi olmak üzere tüm annelerimize saygı, minnet ve şükranlarımı sunuyorum ” dedi.

Haber Tarihi : 13.05.2018 08:05:23

Başkan Adem Sarı'dan Kınama Mesajı

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı; - 15.05.2018

Sakarya Fındığı Çin Heyetine Borsa’da Tanıtıldı