Başkan Adem Sarı Anneler Gününü Kutladı

Sakarya Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Adem Sari’ tüm annelerin Anneler Gününü kutladi.

Adem Sari anneler günü ile ilgili yaptigi açiklamada; Annelik gibi kutsal bir sorumlulugu üstlenen kadinlarimiz, yeni nesillerimizle birlikte gelenek ve degerlerimizin yasatilmasi ve gelecege tasinmasinin en önemli güvencesidir. Bizi millet yapan degerlerin her birimizde hayat bulmasinda, yasatilmasinda en çok annelerin payi vardir.

Unutulmamalidir ki; kadinlarina ve annelerine gereken degeri vermeyen toplumlar, medeniyet yarisinda geri kalmaya mahkûmdur. Annelerimiz ailenin temel diregi oldugu gibi, ayni zamanda ellerinin hamurunu is dünyasina bulastirdiginda da toplumun ve üretim gücümüzün dinamikleridir.

Bizleri dünyaya getiren, büyütüp yetistiren, sevgiyi, saygiyi ögreten annelerimizi sadece belirli günlerde degil her an hatirlamaliyiz. Barisla dolu bir dünyanin temelleri, annelerimizin yetistirecegi dürüst, saglikli bireylerle mümkündür. Sevginin ilk kaynagi olan ve çocuklari için hiçbir fedakârliktan kaçinmayan, yerleri doldurulamaz annelerimizin Anneler Günü’nü saygi ve minnet duygularimla kutluyor, basta vatan ugruna evladini sehit veren, evladi vatan ugruna gazi olan annelerimizi olmak üzere tüm annelerimize saygi, minnet ve sükranlarimi sunuyorum ” dedi.

Haber Tarihi : 13.05.2018 08:05:23

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce'den STB'ye Ziyaret

Ak Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem Yüce - 11.01.2019

STB BAŞKANI ADEM SARI ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI