Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü'nden STB'ye Ziyaret

Sakarya Orman Bölge Müdürü Okan Kursun Sakarya Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Adem Sari'ya hayirli olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde Yönetim Kuruluna basarilar diledi. Ziyaret esnasinda Müdür Kursun'a Bölge Müdür Yardimcilari Halil Karademir, Adil Sencan ve Fidanlik Müdürü Süleyman Memis eslik etti.

Bölge Müdürü Okan Kursun; ülkemizin ilk ve tek fidan borsasi olarak 10.03.2017 tarihinde tescil edilen Sapanca Fidan Borsasi’nda geçmisten bugüne kadar yapilan istisare çalismalari ve Fidan Borsa binasi insaati hakkinda Sakarya Ticaret Borsasi Baskani Adem Sari’ya bilgi verdi. Bundan sonra yapilacak çalismalarla ilgili karsilikli görüs alisverisinde bulunuldu.

Ziyaret esnasinda Yönetim Kurulu Baskan Yardimcilari Ahmet Erkan, Nizamettin Sari, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ali Fuat Alayli, Yönetim Kurulu Üyeleri Serkan Kayinova, Nihat Yilmaz, Vedat Arslan ve Borsa Genel Sekreteri Yasemin Arikan hazir bulundu.

Haber Tarihi : 07.09.2018 11:28:07

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü'nden STB'ye Ziyaret Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü'nden STB'ye Ziyaret Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü'nden STB'ye Ziyaret
Sakarya’da Unutulmaya Yüz Tutmuş Zanaat Süpürgecilik

Sakarya’nın en eski zanaatlardan biri olan süpürgecilik, teknoloji ve ilgisizliğin kurbanı oldu. - 14.06.2019