Müşterek Toplantı Da Önemli Konular Görüşüldü

Sakarya Ticaret Borsasi 2018 yili Meslek Komiteleri Müsterek toplantisinin ilki Sakarya Ticaret Borsasinda Yapildi.  Hasan Uyar Konferans Salonunda gerçeklestirilen toplantida, Sakarya Ticaret Borsasinin 2018-2021 yili Stratejik Plan degerlendirmesinin yani sira gündeme yönelik sorunlar tartisildi..

Meclis Baskani Avni Uçar açilis konusmasinda; “Kurumlarin hizmet bayragini ileriye tasimasinda kuskusuz yönetim kadrolarinin büyük emegi vardir. Sakarya ve üyelerimiz adina üstlendigimiz görevlerde hep birlikte güzel projeler üretecegiz. Nitelikli toplantilarda bir araya gelerek önemli kararlarla yolumuza devam edecegiz. Bu konuda komitelerimize önemli görevler düsüyor ” dedi.

Sektörlere yönelik olarak sorunlar ve çözüm önerilerinin görüsüldügü toplantida Yönetim Kurulu Baskani Adem Sari; 2018-2021 Yili Stratejik plan revizyon çalistayi sonucunda yapilan revizyonlar hakkinda bilgiler verdi. Adem Sari; “Gelecege ait plan ve hedefleri olmayan kurumlarda basaridan söz edilebilmesi çok zordur. Stratejik tercihler rekabet üstünlügü kazandirmanin ve katma deger yaratmanin temelini olusturmaktadir. Revize ettigimiz stratejik planda misyonumuz ve vizyonumuz dogrultusunda olusturdugumuz amaçlarimiz, hedeflerimiz ve faaliyet ve projelerimiz yer almaktadir” dedi.

Baskan Sari; “Meslek Komitelerimiz üyelerimizle aramizda köprü vazifesi görmektedir. Kendi gruplarina yönelik çalismalar ve arastirmalar yaparak ortaya çikardiklari projelerini meclisimizin onayina her zaman sunabilirler. Komitelerimizin basarili çalismalari bizleri memnun ve mutlu eder” ifadesinde bulundu.

Sakarya Ticaret Borsasi 2018 yili birinci Müsterek Meslek Komitesi toplantisinda sektörlere yönelik olarak, misir ve findik ticareti yapan üyeler için lisansli depoculuk çalismalari, çiftçinin yapisal problemleri, hayvan sevkleri ve asilarina yönelik yasanan sikintilar, süpürgenin tanitim ve pazarlamasina yönelik platform olusturulmasi, süt toplama projelerinin hizlandirilmasi gibi konularda lobi çalismalari yapilmasi gerekliligi üzerinde duruldu.

Toplanti meslek komitesi üyelerinin görüs ve önerilerini dile getirmesinin ardindan sona erdi.

Haber Tarihi : 05.10.2018 15:48:04

Müşterek Toplantı Da Önemli Konular Görüşüldü Müşterek Toplantı Da Önemli Konular Görüşüldü Müşterek Toplantı Da Önemli Konular Görüşüldü
Sakarya’da Unutulmaya Yüz Tutmuş Zanaat Süpürgecilik

Sakarya’nın en eski zanaatlardan biri olan süpürgecilik, teknoloji ve ilgisizliğin kurbanı oldu. - 14.06.2019