Enflasyonla Topyekûn Mücadele

Enflasyonla Topyekün Mücade

Bilindigi üzere Hazine ve Maliye Bakanligi tarafindan açiklanan Enflasyonla Mücadele Programi kapsaminda ülke genelinde "Indirim Kampanyasi" baslatilmistir.

81 il, 160 ilçede yer alan 365 Oda/Borsamiz ile gerçeklestirilen ve çesitli ürünlerin ticaretini yapan Oda/Borsa üyelerimizin Indirim Kampanyasina katkida bulunmasi önem arz etmektedir.

"Indirim Kampanyasi" kapsaminda listede (ek-1) tüketici fiyat endeksindeki yer alan ürün ve hizmetlere yönelik asgari 3 ay süreyle en az %10 indirim yapilmasinin tesvik edilmesi tavsiye edilmektedir.

Kapmanya kapsaminda indirim yapan üyelerimizin Ek-2'de yer alan formu gerekli bilgilerle doldurup tarafimiza iletilmesi hususunu siz degerli üyelerimizin bilgisine önemle sunariz.

Ek-1 - Ürün ve Hizmet Listesini görüntülemek için tiklayiniz

Ek-2 - Bilgi formunu görüntülemek için tiklayiniz.

Haber Tarihi : 12.10.2018 12:22:33

Enflasyonla Topyekûn Mücadele
Sakarya’da Unutulmaya Yüz Tutmuş Zanaat Süpürgecilik

Sakarya’nın en eski zanaatlardan biri olan süpürgecilik, teknoloji ve ilgisizliğin kurbanı oldu. - 14.06.2019