STB Yönetim Kurulu Basınla Bir Araya Geldi.

Sakarya Ticaret Borsasi (STB) Baskani Adem Sari ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hendek Bayrak Tepe Tesislerinde basin toplantisi düzenledi. Basin ile tanisma toplantisinda Yönetim Kurulu Baskani Adem Sari Borsanin çalismalari, projeleri ve hedefleri hakkinda bilgiler verdi.

Baskan Sari açilis konusmasinda; “Sizleri sahsim ve yönetim kurulum adina saygiyla selamliyor, tanisma toplantimiza istirak ederek göstermis oldugunuz teveccühten dolayi, tesekkürlerimi sunuyorum. Böyle güzel bir günde sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz. Sizlerin destegi, fikirleri hedeflerimize varmamizda isik olacaktir” dedi.

STB Baskani Adem Sari, Lisansli Depoculuk, Tarimsal Uygulama Merkezi, 25-28 Ekim tarihleri arasinda Hendekte düzenlenecek olan Tarim Hayvancilik Makinalari Teknolojileri ve Yem Fuari, Kobi Nefes Kredisi ve Enflasyonla mücadele konularinda bilgiler vererek, “biz projelerimizle Sakarya’da tarim ve hayvanciligin gidisatini degistirmek istiyoruz” dedi.

Borsa olarak kente deger katacak, tarim ve hayvancilik konusunda üreticiye katma deger saglayacak çalismalar yapmayi arzuladiklarini anlatan Sari, “Bizim büyük hedeflerimiz var. Bu hedeflerimizi hükümetimiz, paydaslarimiz ve siz degerli basinimiz ile birlikte hayata geçirecegiz” dedi.

Lisansli depoculuk konusunda büyük mesafe kat ettiklerini anlatan Sari, “Sehrimizin tarim alaninda en büyük eksikligi olan Lisansli Depoculuk konusunda çalismalarimizi tamamlamak üzereyiz” dedi. Tarimsal uygulama merkezi kurmayi düsündüklerini anlatan Sari” Bu merkezde çiftçilerimiz kadar gençlerimizi de tarim uzmani olarak yetistirecegiz” dedi.

Sakarya Ticaret Borsasi Baskani Adem Sari düzenlenen basin toplantisi ile Enflasyonla Topyekün Mücadele çagrisi yapti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi tarafindan baslatilan Enflasyonla Topyekün Mücadele Kampanyasi için üyelerinden destek istedi. STB olarak bu mücadelede var olduklarini, enflasyonla mücadele için üyelerinden de %10 indirim istediklerini belirterek, “Hepimize bu konuda önemli görevler düsüyor. Tüm üyelerimizden destek bekliyoruz” ifadelerini kullandi. Toplanti  soru ve cevaplarin ardindan hatira fotografi çekilerek sona erdi.

Haber Tarihi : 16.10.2018 14:30:14

STB Yönetim Kurulu Basınla Bir Araya Geldi. STB Yönetim Kurulu Basınla Bir Araya Geldi. STB Yönetim Kurulu Basınla Bir Araya Geldi.
Sakarya Lobisi Ankara'da Tek Ses Oldu

Sakarya Ticaret Borsası, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası, - 08.11.2018

Vali Balkanlıoğlu'ndan STB'ye Veda Ziyareti

​Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Vali İrfan Balkanlıoğlu, - 06.11.2018

Sakarya Ticaret Borsası olağan Ekim ayı Meclis Toplantısı yenilenen Borsa Meclis Salonunda icra edildi

Toplantıda Sakarya'da ilki gerçekleştirilen Sakarya Tarım Hayvancılık - 01.11.2018

STB TOBB Ticaret Borsaları Konsey Toplantısına Katıldı

TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu himayesinde T.C. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, T.C. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın katılımları ile - 31.10.2018

Türkiye'nin ilk ve tek yöresel ürünler fuarı YÖREX'te Sakarya Ticaret Borsası Standı yoğun ilgi ile ses getirdi.

9. Yöresel Ürünler Fuarı’nın açılışı Antalya Expo Center'da düzenlenen törenle gerçekleştirildi - 26.10.2018