Türkiye'nin ilk ve tek yöresel ürünler fuari YÖREX'te Sakarya Ticaret Borsasi Standi yogun ilgi ile ses getirdi.

9. Yöresel Ürünler Fuari’nin açilisi Antalya Expo Center'da düzenlenen törenle gerçeklestirildi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliginin destegi ve Antalya Ticaret Borsasinin organizasyonuyla bu yil 9’uncusu düzenlenen Yöresel Ürünler Fuari’na TÜRKPATENT Baskani Prof. Dr. Habip Asan ve Borsalar Birligi Baskani Rifat Hisarciklioglu’nun da bulundugu açilisa Sakarya Ticaret Borsasini temsilen Meclis Baskani Avni Uçar, Yönetim Kurulu Baskani Adem Sari, Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Yilmaz, Vedat Arslan ve 7.Meslek Komitesi üyeleri katilim sagladi.

Yetistirildigi yörenin adiyla anilan gida ürünleri, el sanati tanitmak amaciyla düzenlenen fuarda Sakarya Ticaret Borsasi; Geyve Ayvasindan üretilen ürünleri ve Adapazari Süpürgesini sergiledi. TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu, Antalya Valisi Münir Karaoglu, Antalya Büyük Sehir Belediye Baskani Menderes Türel, Borsalar Konsey Baskani ayni zamanda Konya Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Hüseyin Çevik ve birçok Oda-Borsa Baskaninin ziyaret ettigi stant büyük ilgi gördü.

TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu, fuarin açilisinda yaptigi konusmada, "Zengin olmak istiyorsaniz, bölgenizi zengin etmek istiyorsaniz kendi yöresel ürünlerinize sahip çikin, bunlari arastirin, markalastirin ve dünyaya satin. Fransa, Italya bir peyniri markalastiriyor, dünyaya satiyor. Bizim her ilimizde, ilçemizde farkli ürünler var ama kimse bilmiyor. Markalastiramamisiz." diye konustu.

Sakarya Ticaret Borsasi Standinda yogun mesai harcayan Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Yilmaz ve Vedat Aslan fuarda bu yil da stant açmaktan mutluluk duyduklarini dile getirerek, “fuarda her geçen yil kendimizi daha da gelistiriyoruz. Süpürge dikiminin stantta yapilmasi halkimizin çok dikkatini çekiyor ve el emeginin takdir edilmesi bize mutluluk veriyor. Sakarya Ticaret Borsasi olarak bu meslegi canlandirmak için standimizi ziyaret eden, belediyeler, kamu kurum ve kuruluslarinda süpürge kullaniminin desteklenmesi hususunda görüsmeler yürütüyoruz. Insallah güzel sonuçlar aliriz.” dedi.

Haber Tarihi : 26.10.2018 21:53:52

Türkiye'nin ilk ve tek yöresel ürünler fuarı YÖREX'te Sakarya Ticaret Borsası Standı yoğun ilgi ile ses getirdi. Türkiye'nin ilk ve tek yöresel ürünler fuarı YÖREX'te Sakarya Ticaret Borsası Standı yoğun ilgi ile ses getirdi. Türkiye'nin ilk ve tek yöresel ürünler fuarı YÖREX'te Sakarya Ticaret Borsası Standı yoğun ilgi ile ses getirdi. Türkiye'nin ilk ve tek yöresel ürünler fuarı YÖREX'te Sakarya Ticaret Borsası Standı yoğun ilgi ile ses getirdi.
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce'den STB'ye Ziyaret

Ak Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem Yüce - 11.01.2019

STB BAŞKANI ADEM SARI ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı Çalışan Gazeteciler Günü - 10.01.2019