Sakarya Lobisi Ankara'da Tek Ses Oldu

Sakarya Ticaret Borsası, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası, Akyazı Ticaret Borsası , Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan Sakarya heyeti, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Sakarya Milletvekillerini ziyaret etti.

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nizamettin Sarı, Meclis Başkan Vekili Serdar Koç, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Talip Kuriş, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şinasi Bayraktar, Akyazı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şener Bayraktar, Meclis Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Sakarya Milletvekillerini ziyaret ederek Sakarya adına yapılan çalışmalar ve planlanan projeler ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Sakarya Milletvekilleri; Ali İhsan Yavuz, Recep Uncuoğlu, Çiğdem Erdoğan Atabek,  Engin Özkoç, Levent Bülbül, Ümit Dikbayır’ı ziyaret eden heyet, milletvekillerine yeni görevlerinde başarılar dileyerek Sakarya ile ilgili işbirliği ve güç birliği talebinde bulundular.

Sakarya Heyeti, TBMM’de AK Parti Sakarya Milletvekilleri; Ali İhsan Yavuz, Recep Uncuoğlu, Çiğdem Erdoğan Atabek Sakarya heyeti ile müşterek bir görüşmede bir araya geldi.

Haber Tarihi : 08.11.2018 12:09:28

Sakarya Lobisi Ankara'da Tek Ses Oldu Sakarya Lobisi Ankara'da Tek Ses Oldu Sakarya Lobisi Ankara'da Tek Ses Oldu Sakarya Lobisi Ankara'da Tek Ses Oldu Sakarya Lobisi Ankara'da Tek Ses Oldu
Borsamızda Yüksek İstişare Toplantısı Gerçekleşti

Sakarya Ticaret Borsası - 18.03.2019