STB Başkanı Adem Sarı TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay'a Yönelik Yersiz Eleştirileri Kınadı

YERSİZ ELEŞTİRİLERİ KINIYORUZ

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Genel Başkanı Ergün Atalay’a yönelik yapılan yersiz eleştirileri kınadığını belirtti.

Adem Sarı şahsım ve temsil etmekte olduğum kurumum adına “Sakarya’mızın gururu Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay’a yönelik birkaç gündür, bazı televizyon kanalları, gazeteler ve sosyal medyada, yapılan saldırıları hiçbir şekilde tasvip ve kabul etmiyoruz. Ergün Atalay demokrasiye, vatanına ve milletine bağlı sağduyulu bir liderdir. Bu güne kadar olduğu gibi bu günde olarak temsil ettiği kitleye sahip çıkan bir değerimizdir. Her zaman demokrasinin ve devletinin yanında olduğunu bildiğimiz Ergün Atalay’a karşı yaratılan bu tartışmaların bir an önce son bulmasını diliyorum. Dedi.

Haber Tarihi : 13.12.2018 14:28:48

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce'den STB'ye Ziyaret

Ak Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem Yüce - 11.01.2019

STB BAŞKANI ADEM SARI ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI