Sakarya Ticaret Borsası TOBB delegeleri 75.Genel Kurula Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Bakanlar, Milletvekilleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve kongre üyelerinin katılımıyla Ankara’da gerçekleştirildi.

TOBB 75. Genel Kurulu’na Sakarya Ticaret Borsası Meclis Başkanı Avni Uçar, Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Erkan, Nizamettin Sarı, Yönetim Kurulu Üyeleri Nihat Yılmaz, Vedat Arslan, Serkan Kayınova, Meclis Başkan Yardımcısı Serdar Koç, Genel Sekreter Yasemin Arıkan ve Özel Kalem Müdürü Semih Kınalı katılım sağladı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu genel kurul konuşmasında “birliğimiz ebedi, gündemimiz ekonomi’ temasına vurgu yaparak, iş dünyasının önümüzdeki süreçte gündemin ekonomi olmasını isteyerek, hiçbir engel, aşamayacağımız kadar büyük, hiçbir duvar yıkamayacağımız kadar güçlü değil. Gün, elbirliğiyle ayağa kalkıp koşma günü” ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, " Ahiliğin ve lonca teşkilatının bugünkü mirasçısı olan TOBB'un en başından beri hep birlikte çalıştıkları, yol yürüdükleri bir kuruluş olduğunu aktaran Erdoğan, ekonomi başta olmak üzere ülkenin geleceğine ilişkin hemen her konuda iş dünyasıyla istişareye özel önem verdiklerini söyledi.

STB Başkanı Adem Sarı’nın 75.Genel Kurul sonrası yaptığı açıklamada; “Türkiye’nin 81 ilinden gelen delegelerin katılımıyla gerçekleşen genel kurulumuza ev sahipliğinden dolayı Başkan Hisarcıklıoğlu’na teşekkürlerimizi sunarım. Mensubu olduğumuz birliğimizin 75. Genel Kurulu, Sayın Cumhurbaşkanımız ve bakanlarımızın teşrifleriyle gerçekleşti. Başarıyla tamamladığımız kurulun, camiamız ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber Tarihi : 03.05.2019 13:49:11

Sakarya Ticaret Borsası TOBB delegeleri 75.Genel Kurula Katıldı Sakarya Ticaret Borsası TOBB delegeleri 75.Genel Kurula Katıldı
STB 3. 4. ve 7. Meslek Komitesi Üyeleri Tarım Fuarında

Sakarya Ticaret Borsası 3.Meslek Grubu - 03.05.2019