Sakarya Bayramlaştı

Sakarya Ticaret Borsası İl Protokolü İle Bayramlaştı Sakarya Valiliği koordinesinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ticaret Odası, Ticaret Borsası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve halkımızın katılımıyla Donatım Park (Kent Park) Sosyal Tesislerinde  Bayramlaşma gerçekleştirildi. Bayramlaşma törenine Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı, Başkan Yardımcısı Ahmet Erkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Nihat Yılmaz ve Serkan Kayınova katılım sağladı.

Haber Tarihi : 04.06.2019 17:23:19

Sakarya Bayramlaştı Sakarya Bayramlaştı Sakarya Bayramlaştı Sakarya Bayramlaştı Sakarya Bayramlaştı
Sakarya’da Unutulmaya Yüz Tutmuş Zanaat Süpürgecilik

Sakarya’nın en eski zanaatlardan biri olan süpürgecilik, teknoloji ve ilgisizliğin kurbanı oldu. - 14.06.2019