STB Sakarya Şehir Hafızası Platformuna Katıldı

Geçmişten günümüze tarihi, gelişimi ile birlikte kentimizde yaşayan insanların yaşam tarzını, sosyal ve kültürel hayatının yanı sıra, ekonomik ve siyasal hayatı belgeleyecek özellikte yazılar, fotoğraflar, resimler ve efemera özelliği taşıyan belgelerin zamanla yok olup gitmesi tehdidi üzerine ilgili kaynakların tek elde toplanması amacıyla oluşturulan; kurumların ve gönüllülerin bilgi, belge bağışlarıyla gelişecek Sakarya Şehir Hafızası web platformu SATSO’da tanıtıldı.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ’un gerçekleştirdiği platformu tanıtım toplantısına Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir olmak üzere Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şener Bayraktar, Baro Başkanı Abdurrahim Burak, TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet Ölmez, Sakarya GİAD Başkanı Gökhan Korkmaz, Daire müdürleri akademisyenler ve çok sayıda davetli iştirak etti.

Haber Tarihi : 13.06.2019 12:13:32

STB Sakarya Şehir Hafızası Platformuna Katıldı STB Sakarya Şehir Hafızası Platformuna Katıldı STB Sakarya Şehir Hafızası Platformuna Katıldı
STB Marmara ve Trakya Oda – Borsaları Akreditasyon Çalışmaları Bilgilendirme Toplantısına Katıldı
Sakarya Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda güzeller podyumda rüzgar gibi esti