STB III. Tarım Orman Şurası Hazırlık Toplantısına Katıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın kısa, orta ve uzun dönem stratejilerinin belirlenmesine katkı sağlamak ve Türkiye'nin en geniş katılımlı sektör istişare platformu olması hedeflenen III. Tarım Orman Şurası için Sakarya Tarım ve Orman İl Müdürlüğünce Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Ali Coşkun Konferans Salonunda Sektör/Paydaş/Kurum Ön Hazırlık Açılış Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Erdemir, Orman Bölge Müdürü Okan Kurşun, Meteoroloji Bölge Müdürü Ahmet Kocaman, Sakarya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Ali Şener Bayraktar, Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Adem Sarı, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Fidan ile birlikte tarım paydaşı kurum, kuruluş müdür ve temsilcileri, şube ve ilçe müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile üreticilerimiz katıldı.

Haber Tarihi : 01.08.2019 09:46:37

STB III. Tarım Orman Şurası Hazırlık Toplantısına Katıldı STB III. Tarım Orman Şurası Hazırlık Toplantısına Katıldı STB III. Tarım Orman Şurası Hazırlık Toplantısına Katıldı STB III. Tarım Orman Şurası Hazırlık Toplantısına Katıldı
STB Marmara ve Trakya Oda – Borsaları Akreditasyon Çalışmaları Bilgilendirme Toplantısına Katıldı
Sakarya Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nda güzeller podyumda rüzgar gibi esti