ISO 2. 500 Borsa Üyeleri Plaket Töreni

Sakarya Ticaret Borsası, 'Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2018” araştırmasında listeye girme başarısı gösteren Borsa Üyesi firmalara plaket töreni düzenledi.

Plaket Töreninin açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı; “Bugün Türkiye’nin İkinci 500 firması arasına girerek göğsümüzü kabartan firmalarımızla ne kadar övünsek azdır. Özelliklede bu firmalardan üçünün borsamız üyesi olması bizleri ayrıca gururlandırmıştır.

2018 yılı Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasını bir bütün olarak değerlendirdiğimizde; sonuçlar, sanayicimizin en zor faaliyet koşullarında dahi ülkemize karşı olan sorumluluklarını fedakârca yerine getirdiklerini ortaya koymaktadır. Bu global rekabette maalesef elimizdeki finans imkanlarımızın eşit şartlarda olmadığı düşünülürse, bu başarının önemi, değeri ve anlamı daha iyi anlaşılacaktır.

Üyelerimizin başarıları ile gururlandık. Kurulduğumuz günden itibaren bizimle beraber olan üyelerimiz bizim için çok özel anlamlar ifade etmektedir. Yaşanan tüm zorluklara rağmen, yatırımlarıyla iş ve aş üreterek Türkiye’nin ve Türkiye ekonomisinin yanında olduğunu gösteren sanayicilerimize bu kıymetli çabaları için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Adem Sarının ardından kısa bir konuşma yapan İlyas Sarı, Yunus Emre Güllü ve Muzaffer Güneş bilgiye ve teknolojiye yatırım yapan, Ar-Ge çalışmalarına gereken önemi veren firmaların elde ettiği başarıların her zaman kalıcı olacağını belirterek, yıllarca, büyük bir özenle sürdürülen çalışmalar sonucu başarıya ulaştıklarını ifade ederek, şehrimiz için üretmeye istihdama ve ekonomik gelişime katkı sağlayamaya devam edeceklerini ifade ettiler.

Başkan Sarı’nın konuşmasını tamamlamasının ardından Plaket Törenine geçildi. İSO İkinci 500’ giren firmalar için hazırlanan plaketler; Özgüllü Süt Mam. Ltd.Şti. adına Yunus Emre Güllü’ye, Güneşoğlu Süt Gıd.San.Aş. adına Muzaffer Güneş’e, Sarılar Dış Tic.Ltd.Şti. adına İlyas Sarı’ya; Meclis Başkanı Avni Uçar, Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Erkan ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nizamettin Sarı tarafından verildi.

Tören Borsa yöneticilerinin hep birlikle fotoğraf çektirmesi ile sona erdi.

Haber Tarihi : 01.08.2019 17:03:47

ISO 2. 500 Borsa Üyeleri Plaket Töreni ISO 2. 500 Borsa Üyeleri Plaket Töreni ISO 2. 500 Borsa Üyeleri Plaket Töreni ISO 2. 500 Borsa Üyeleri Plaket Töreni
Başkan Adem Sarı'dan 17 Ağustos Marmara Depremi Açıklaması

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı - 16.08.2019