Sakarya Ticaret Borsası "Marmara ve Trakya Oda – Borsaları "Akreditasyon Çalışmaları Bilgilendirme Toplantısına Katıldı.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde  “Marmara ve Trakya Oda - Borsalar Akreditasyon Çalışmaları Bilgilendirme Semineri" gerçekleşti.

Seminere Sakarya Ticaret Borsası’nı temsilen Akreditasyon Sorumlusu Zümran Cebeci ve Eğitim Sorumlusu Burcu Akoğlu katılım sağladı.

Marmara ile Trakya Bölgesi’nde ki oda – borsaların katıldığı seminerin açılış konuşmasında Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İbrahim Karağöz,; “Oda/borsa akreditasyon sistemi çalışmaları ve sistem iyi uygulamaları kapsamında düzenlenen akreditasyon çalışmaları bilgilendirme seminerine Çorlu’da ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyuyorum.

Katılımcı olan tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Tüm oda/borsalarımızın akreditasyon çalışmalarında  gurur duyacağı başarılara imza atmasını temenni ediyor sizleri şahsım ve odam adına sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi.

“Marmara ve Trakya Oda – Borsaları "Akreditasyon Çalışmaları Bilgilendirme Toplantısında Sakarya Ticaret Borsası A Kalite Borsa olarak yaptıkları iyi uygulama ve mükemmel performans odaklı hazırladıkları çalışmaların sunumunu gerçekleştirdi.

Toplantı sonrası, toplantının ev sahipliğini yapan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası çalışanlarına misafir perverliklerinden dolayı teşekkür eden katılımcılar hatıra fotoğrafı çekildi.

Haber Tarihi : 12.11.2019 12:12:14

STB Marmara ve Trakya Oda – Borsaları Akreditasyon Çalışmaları Bilgilendirme Toplantısına Katıldı STB Marmara ve Trakya Oda – Borsaları Akreditasyon Çalışmaları Bilgilendirme Toplantısına Katıldı
STB Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesini Aldı
STB Başkanı Adem Sarı 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını Kutladı