Oda ve Borsalarından Elazığ ve Malatya'ya Yardım Eli

Geçtiğimiz günlerde Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem sonrası oluşan acil ihtiyaçlar nedeniyle Sakarya Oda ve Borsaları yardım kampanyası başlattı. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Sakarya Ticaret Borsası, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası ile Akyazı Ticaret Borsası, yakın zamanda gerçekleşen depremden etkilenen Elazığ ve Malatya illerine yardım için harekete geçti. TOBB önderliğinde 81 ilde bulunan oda ve borsaların katıldığı yardım kampanyası kapsamında, Elazığ ve Malatya odaları ile yapılan istişareler neticesinde, belirlenen ihtiyaç talebine göre 350 bin adet bebek bezi bölgeye gönderilmek üzere bir tırla yola çıktı. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Sakarya Ticaret Borsası, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası ile Akyazı Ticaret Borsası işbirliği ile kısa sürede organize edilen yardım tırının bugün yarısı Malatya diğer yarısının da Elazığ’a ulaşması planlanıyor. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Sakarya’nın deprem felaketinin acısını iyi bilen bir il olduğunu belirterek yaşanan felaketin yaralarını sarmak için tüm Türkiye gibi yardıma hazır olduklarını belirtti. Başkan Altuğ açıklamasında; “Geçtiğimiz hafta Elazığ ve Malatya da yaşanan deprem hepimizi derinden üzmüştür. Öncelikle deprem neticesinde yaşamını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa, canla başla enkaz arama kurtarma operasyonlarını yürüten tüm görevlilere başarılar diliyoruz. Depremin acısını iyi bilen bir şehrin insanlarıyız. Yaşanan acıyı yüreğimizde hissettik. Devletimiz deprem olduğu andan itibaren var gücüyle her türlü imkanı seferber etmiştir. Biz de, Sakarya ilimizin oda ve borsaları olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun çağrısına kulak verdik ve bu illerimizdeki depremzede kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gidermek için harekete geçtik.

Haber Tarihi : 27.01.2020 15:40:34

STB Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesini Aldı
STB Başkanı Adem Sarı 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını Kutladı

Adem Sarı Gazeteciler ve Basın Bayramı için yaptığı açıklamada; Kamu adına gerçekleri - 24.07.2020