Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı Borsamızı Ziyaret Etti

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Sakarya Ticaret Borsasını  ziyaret etti.

Ziyarette Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nizamettin Sarı, Yönetim Kurulu Üyeleri Serdar Koç, Serkan Kayınova ve Ayhan Akman hazır bulundu.

Ülke ve Sakarya gündemine ilişkin fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, Başkan Balcı, ülke genelinde tüm oda-borsa başkanları ve esnaflarla sık sık bir araya geldiklerini ve mesleki sorunları konuştuklarını dile getirdi.

Sakarya Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Nizamettin Sarı, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı ‘nın nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde insan yaşamı için en temel ihtiyaçlardan olan tarım ve gıda sektöründeki yapısal reformlar ve Sakarya’mız ile ilgili konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunma imkânı bulmuş olduk. Tüm sivil toplum örgütlerimizle birlik ve beraberlik içinde ülkemiz ve ilimiz için yapılacak her türlü faaliyette Sakarya Ticaret Borsası olarak desteğe hazırız” ifadelerini kullandı.

Haber Tarihi : 24.08.2020 14:30:33

3.Sakarya Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivali Ziyarete Açıldı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi himayesinde düzenlenen 3. Sakarya Peyzaj ve Süs Bitkiciliği - 17.09.2020

STB Ülkemizdeki Teknoloji Altyapısı En İyi Soğuk Hava Depolarını İnceledi