Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’den Borsaya Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, İstanbul Milletvekili Serra Kadıoğlu, Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Parti Meclis Üyesi Ayça Taşkent ile beraberindeki heyet, Sakarya Ticaret Borsası (STB) Yönetim Kurulunu ziyaret etti. Ziyaret Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı, Başkan Yardımcısı Nizamettin Sarı, Yönetim Kurulu Üyeleri Serdar Koç ve Vedat Aslan’ın katılımıyla gerçekleşti. Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı üye ye hizmet ülkeye hizmettir mottosu ile hareket ettiklerini belirterek “Üyelerimiz için katma değer oluşturmak, gelişimin öncüsü olmak gibi büyük bir yükümlülüğümüz olduğu bilinciyle lisanslı depoculuk, Turib ajanslığı, Laboratuvar, Süs Bitkiciliği Borsası, Canlı Hayvan Borsası hizmetleri gibi önemli projelere imza atmaktayız. Üyelerimizden gelen sorunların çözümü noktasında aktif olarak lobicilik faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Gerek TOBB çatısı altında bulunduğumuz komitelerde, gerekse tüm ziyaretlerimizde yerelden genele herkese sorunlarımızı dile getiriyoruz.” İfadesini kullandı. Tarım ve hayvancılık sektöründe palyatif önlemlerden ziyade köklü yapısal değişikliklerin yapılması gerekliliğini vurgulayan Adem Sarı bu amaçla yürütülen çalışmalarda, Sakarya Ticaret Borsasını katkı sağlama gayretinde olduğunu, bu kapsamda borsanın tüm paydaşlarıyla etkin iletişim ve iş birliğine önem verdiğini belirtti. Üyelerin sektörel sorunları ve çözüm önerileri gibi konularda bilgi paylaşılarak, iş dünyasına ve güncel ekonomik konulara ilişkin görüş alış verişinin yapıldığı ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulması ile sona erdi.

Haber Tarihi : 24.10.2020 08:29:05

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’den Borsaya Ziyaret Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’den Borsaya Ziyaret
Başkan Adem Sarı 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutladı

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı. - 23.11.2020

Sakarya İli Oda ve Borsa Müşterek Yönetim Kurulları Toplantısı Borsamız Ev Sahipliğinde Gerçekleşti
Başkan Adem Sarı

Başkan Adem Sarı "Atatürk Fikirleri İle Her Zaman Yaşayacaktır"

Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Adem Sarı, 10 Kasım Atatürk’ü anma günü - 09.11.2020

STB Sektörel Sorunları Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’a iletti.

Meslek Komiteleri, Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, - 05.11.2020

Sakarya TB'den Burdur Ticaret Borsasına Ziyaret

Sakarya Ticaret Borsası Burdur Ticaret Borsası Meclis - 21.10.2020