Başkan Adem Sarı "Atatürk Fikirleri İle Her Zaman Yaşayacaktır"

Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Adem Sarı, 10 Kasım Atatürk’ü anma günü ve Atatürk haftası ile ilgili basın açıklaması

Atatürk, fikirleri ile her zaman yaşayacak ve yaşatılacaktır."

"Benim hayatta yegâne fahrim ve servetim Türklükten başka bir şey değildir. Bu memleket tarihte Türk’tü halde Türk’tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır” diyen Atatürk, yaşamı boyunca sürdürdüğü bağımsızlık ve uygarlık mücadelesindeki tüm gücünü Türk ulusuna olan inancından ve güveninden almıştır. Bizler de bugün üzerimize düşen sorumlulukların bilinciyle, Atatürk’ün ilke ve inkılapları ile hiç sönmeyecek bir meşale misali, ilerleyişimizi sürdürmek için var gücümüzle çalışmalıyız.

Tarihin her evresinde ihanetlere, isyanlara ve her türlü kirli oyuna rağmen birlik olmayı başarmış bir milletin mensupları olduğumuz için bugün de hiçbir güce boyun eğmeyeceğimiz çok iyi bilinmelidir. Atatürk Türklere, bir milletin büyüklüğünün temel taşını teşkil eden, kendine güvenme ve dayanma duygusunu vermiştir. Bu güvenle, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyip düstur edinen çocuklarımız hiç sönmeyen bir meşalenin neferleridir.

Bizlere, özgür ve bağımsız bir millet olarak yaşama onuru kazandıran Cumhuriyetimizin kurucusu, eşsiz komutan ve büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin yıl dönümünde, rahmet ve minnet duygularımızla saygıyla anıyoruz.

Adem Sarı

Sakarya Ticaret Borsası

Haber Tarihi : 09.11.2020 14:07:01

Başkan Adem Sarı 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutladı

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı. - 23.11.2020

Sakarya İli Oda ve Borsa Müşterek Yönetim Kurulları Toplantısı Borsamız Ev Sahipliğinde Gerçekleşti
STB Sektörel Sorunları Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’a iletti.

Meslek Komiteleri, Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, - 05.11.2020

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’den Borsaya Ziyaret
Sakarya TB'den Burdur Ticaret Borsasına Ziyaret