STB Başkanı Adem Sarı 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramını Kutladı

Emek, insan yaşamında yer alan en yüce değerlerin başında gelir

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı dünyanın dört bir tarafında çalışarak, ailesini geçindiren işçilerin saygıyı her gün hak ettiğini belirterek 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramını kutladı.

Başkan Sarı kutlama mesajında ;”Emekleri ve alın terleriyle, ülkemizin ilerlemesinde ve refah düzeyinin yükselmesinde önemli pay sahibi olan işçi ve emekçilerimizin alın teri, emeği kutsaldır. Hiç kuşkusuz ki emek, insan yaşamında yer alan en yüce değerlerin başında gelir. Bizler, millet olarak işçinin, emekçinin hakkını alın teri kurumadan vermenin hassasiyetini esas olan bir inanç ve kültüre sahibiz. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de en önemli dayanışma günlerinden biri olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı, emeğe verilen değerin ve gösterilen saygının ifadesidir.

Emeğe ve çalışan haklarına saygı demokratik kültürün, çalışma hayatının daha iyi standartlara kavuşturulması toplumsal refahın vazgeçilmez bir unsurudur. Memleketimizin her bir köşesinde bileğiyle ve yüreğiyle emeğini ortaya koyan, alın teri döken emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor; bu günün, kardeşlik, dayanışma, birlik ve beraberlik duygularımızın artmasına vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber Tarihi : 01.05.2021 17:01:43

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı’ tüm annelerin Anneler Gününü kutladı.

Sakarya Ticaret Borsası Meclis Toplantısında tam kapanmada devlet desteklerinin arttırılması gerektiğini belirtilerek, Sözde Ermeni Soykırım ifadesini kınadı - 29.04.2021

Sakarya Ticaret Borsası Tarım Akademisi Ön Fizibilite Raporu Projesi Tamamlandı
Otizmin Farkındayız

- 02.04.2021

Sakarya Ticaret Borsası Heyeti Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Sakarya Ticaret Borsası Meclis Başkanı Avni Uçar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı - 29.03.2021