Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı’ tüm annelerin Anneler Gününü kutladı.

Adem Sarı anneler günü ile ilgili yaptığı açıklamada; Annelik gibi kutsal bir sorumluluğu üstlenen kadınlarımız, yeni nesillerimizle birlikte gelenek ve değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır.

Bizleri dünyaya getiren, büyütüp yetiştiren, sevgiyi, saygıyı öğreten annelerimizi sadece belirli günlerde değil her an hatırlamalıyız. Barışla dolu bir dünyanın temelleri, annelerimizin yetiştireceği dürüst, sağlıklı bireylerle mümkündür. Sevginin ilk kaynağı olan ve çocukları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, yerleri doldurulamaz annelerimizin Anneler Günü’nü saygı ve minnet duygularımla kutluyor, başta vatan uğruna evladını şehit veren, evladı vatan uğruna gazi olan annelerimizi olmak üzere tüm annelerimize saygı, minnet ve şükranlarımı sunuyorum ” dedi.

Haber Tarihi : 09.05.2021 13:29:40

Başkan Kılıç Ve Sarı Tarımsal Amaçlı Lisanlı Depolama Alanındaki Çalışmaları İnceledi
Oda Borsa Başkanlarından Ortak Açıklama: Sakarya IPARD Desteklerinden Faydalanmalı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Sakarya Ticaret Borsası, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası ve Akyazı Ticaret Borsası - 03.06.2021