Sakarya'nın Yıldızları Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Sakarya Ticaret Borsası, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası ile Akyazı Ticaret Borsası’nın müştereken düzenlediği “Sakarya’nın Yıldızları Ödül Töreni” SATSO Hizmet Kampüsü bahçesinde gerçekleştirildi.

Ödüllerin sahiplerini bulduğu özel programda; İhracat, Kurumlar Vergisi, Gelir Vergisi, İSO İlk 500 büyük ve İSO ikinci 500 büyük firma sıralamasında ilk defa sıralamaya giren ilimiz firmaları, En Fazla tescil yapan Borsa üyeleri, En çok Kadın İstihdamı sağlayan firma olmak üzere toplam 7 kategoride 40 ödül firma temsilcilerine takdim edildi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Talip Kuriş ev sahipliğinde, Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Şinasi Bayraktar ile Akyazı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şener Bayraktar’ın ortaklığıyla gerçekleştirilen ödül törenine Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, SUBÜ Rektörü Mehmet Sarıbıyık, İlçe Belediye Başkanları, Siyasi Partilerin İl Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, Daire Müdürleri,  SATSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri, SATSO Komisyon ve Kurul Başkanları, ödül takdim edilen firma temsilcileri ile çok sayıda basın mensubu iştirak ettiler.

Ödül töreninde Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı: “Sakarya’mız, Türk ekonomisinin gelişmesi ve ivme kazanmasında etkin ve yönlendirici bir gücü temsil etmektedir. Geçmişte koşulların olumsuzluğuna ve yapılanların da birçok eksikliğe rağmen ülkemiz kalkınma yolunda büyük adımlar attı. Değerli iş insanlarımızın çoğu da bu umudu diri tutmaktadır. İş dünyamız büyük çabalarla üretmeyi, istihdam sağlamayı, vergisini ödeyerek ülkemize ve şehrimize destek olmayı sürdürüyorlar. Elbette bütün bu çabalar herhangi bir ödülden daha fazlasını gerektirir. Tam da bu vesileyle hem siz değerli iş insanlarına hem de firmalarınızda sizlerle birlikte alın teri döken çalışanlarınıza ülkemiz ve bölgemiz adına yarattığı katma değer ve üretken gelecek için saygılarımı sunmak isterim. Ekonomimizin büyümesinde sorumluluk üstlenen, milletimizin hayat standardının yükselmesine ciddi katkılarda bulunan herkese şahsım ve ülkem adına şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

Katagorileri aşağıda yer alan ve aynı zamanda Borsamız üyelerine ödüllerini Sakarya Ticaret Borsası Meclis Başkanı Avni Uçar ve Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı takdim etti.

2020 Yılı İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer alan firmalar;

- Şenpiliç Gıda Sanayi A.Ş
- Balsu Gıda Sanayi Ticaret A.Ş.

2020 Yılı İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer alan firmalar;

-Özgüllü Süt Mamulleri San.ve Tic.LTD.ŞTİ.
-Güneşoğlu Süt Gıda San.ve Tic.AŞ.
-Sarılar Dış Ticaret LTD.ŞTİ.

2020 Yılında Sakarya Ticaret Borsası'nda en fazla tescil yaptıran firmalar;

-Namet Gıda San.Tic.AŞ.Sakarya Şubesi
-Hasbil Tarım Ürünleri İhr.İth.Paz.San.LTD.ŞTİ.
-Özgenç Tarım Ürünleri İhr.İth.Paz.San.Tic.LTD.ŞTİ.

Haber Tarihi : 01.07.2021 15:17:08

Sakarya'nın Süpürgesi YÖREX'te Yoğun İlgi İle Ses Getirdi
Akıllı KOBİ Platformu; KOBİ’lerin dijital dönüşüm üssü olmayı hedefliyor.
Sakarya Ticaret Borsası Heyetinden Ankara Ziyareti
STB Heyeti Lisanslı Depo İnşaatında İncelemelerde Bulundu