Sakarya'nın Süpürgesi YÖREX'te Yoğun İlgi İle Ses Getirdi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) desteği ve Antalya Ticaret Borsasının (ATB) organizasyonuyla bu yıl 11’incisi düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı’na (YÖREX) Sakarya Ticaret Borsası açtığı stant ile katılım sağladı. TOBB Başkanı Rifat Hısarcıklı ile birlikte birçok Oda-Borsa Başkanının ziyaret ettiği STB standı, YÖREX fuarında büyük ilgi gördü.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, TBMM eski başkanı Cemil Çiçek’in de bulunduğu açılışa Sakarya Ticaret Borsasını temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Arslan, Meclis Divan Katibi Nuri Köseoğlu, Meclis Üyesi Yunus Kopsalı ve 7.Meslek Komite Başkanı Sinan Demirkan katılım sağladı.

7. Meslek Komite Üyeleri ziyaretçilere el sanatı süpürgenin meşakkatli üretim sürecini uygulamalı olarak anlatarak kentimiz ile özdeşleşmiş coğrafi işaretli ürünümüz süpürgenin tanıtımı için yoğun mesai harcadı.

Ayrıca fuarda Vahe Kılıçaslan ile ropörtaj gerçekleştiren STB Yöneticileri; “Fuarda, her yıl markalaşan ve patenti alınan birçok ürünümüzü görüyoruz, bu bizlere mutluluk veriyor. Bu konuda ülkemiz müthiş bir potansiyele sahip. Zincir market ve e-ticaret siteleri ile üreticileri bir araya getiren YÖREX Fuarında yüz yüze iş görüşmeleri gerçekleştiriyoruz. Bu görüşmeler potansiyeli ortaya çıkarmak ve katma değer yaratmakta büyük önem taşıyor” dedi.

Haber Tarihi : 25.10.2021 11:28:46

Sakarya'nın Süpürgesi YÖREX'te Yoğun İlgi İle Ses Getirdi Sakarya'nın Süpürgesi YÖREX'te Yoğun İlgi İle Ses Getirdi Sakarya'nın Süpürgesi YÖREX'te Yoğun İlgi İle Ses Getirdi
Başkan Sarı'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı
Ortak Akıl Oluşturarak Birlikte Hareket Edilmeli
Sakarya 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı Kapılarını Açtı
STB Fındıkta Lisanslı Depoculuk Çalıştayına Katıldı
Akıllı KOBİ Platformu; KOBİ’lerin dijital dönüşüm üssü olmayı hedefliyor.